реклама

реклама

Підтвердилася неофіційна інформація, надана джерелами «Прочерку», стосовно прізвища керівника Черкаської обласної дитячої лікарні. Лікарню дійсно очолив лікар із Донецька – 45-річний Сергій Євгенович Марков (на фото). Сьогодні його представив журналістам начальник Головного управління охорони здоров’я та медицини катастроф ОДА Володимир Брожик.

– Чому так довго не представляли цього керівника? - запитав "Прочерк" у Володимира Брожика.

– Бо призначення було нещодавно. Крім того, кандидатуру ще має затвердити обласна рада. Тож згідно з положенням про призначення, Сергій Євгенович нині поки що виконує обов’язки головного лікаря, - відповів пан Володимир.

Складається цікава ситуація. Кандидатуру головного лікаря ще не затвердили депутати обласної ради, однак його вже представляють громадськості. Пояснення очевидне: процедура затвердження кандидатури головного лікаря на сесії обласної ради формальна, оскільки у раді є контрольована більшість.

– Дозволите розмовляти російською мовою? На даному етапі мені так легше, – одразу перепросив у журналістів Сергій Марков і перейшов на російську: До переїзду в Черкаси я працював в обласній донецькій лікарні… На Черкащину поки приїхав сам, дружина приїжджала в Черкаси, дивилися місто. Їй тут сподобалося. Так, я планую перевезти сюди родину. Але на даному етапі мені важко займатися побутовими питаннями. Нині у Черкасах я проживаю в гуртожитку готельного типу центру підвищення кваліфікацій медичних працівників Головного управління охорони здоров’я ОДА.

– Сергій Євгенович працював понад 20 років в урологічному відділенні. Щоб вам було зрозуміло, дитяча урологія – це хірургічна спеціальність, - прийшов на допомогу Володимир Брожик. - Донецька обласна дитяча лікарня займає одне з рейтингових місць по наданню медичної допомоги і по впровадженню нових медичних технологій. Тому у Сергію Євгеновичу я вбачаю не лише керівника, який виконував обов’язки і головлікаря донецької обласної лікарні, і працював завідуючим урологічним відділенням. Я його знаю як досвідченого фахівця, хірурга, який виконує на високому рівні достатньо в повному об’ємі всі ті оперативні втручання (у плані дитячої урології), які є в Україні.

Які ж головні питання по обласній дитячій лікарні вже вдалося вирішити її новому очільнику. Насамперед, як зазначив Сергій Марков, вже вдалося юридично оформити цей заклад, відкрити рахунок.

- Чи розглядалися інші кандидатури на посаду очільника обласної дитячої лікарні Черкащини, зокрема черкаські?.. - звернувся "Прочерк" до Володимира Брожика.

- Питання розглядалося. Ми разом обласною радою, фахівцями Головного управління розглядали різні кандидатури на посаду головного лікаря Черкаської обласної дитячої лікарні. Скажу, що вимоги ставилися такі: досвід, кваліфікація і віковий аспект. Це повинна бути енергійна, молода, амбітна людина. Це не повинна бути людина передпенсійного віку. Тому ми зупинилися на кандидатурі Сергія Маркова. Я маю надію і впевнений у тому, що разом із Сергієм Євгеновичем ми будемо рухатися вперед і вирішимо всі питання в галузі охорони здоров’я позитивно, - запевнив Володимир Брожик.

До речі, головлікар дитячої обласної лікарні – це не перший керівник, що переїхав на Черкащину з Донецька. Керівники з Донецька очолюють і черкаську ДАІ (Михайло Халаджі), і черкаську митницю (Наталія Ємелянова), і черкаську ОДТРК «Рось» (Юрій Уздемір).

реклама

Коментарі  

 
+4 #6 Фігаро 06.02.2011 09:26
Цитую Веселун:
Я такой серъёзный, что сам себе не улыбаюсь

А чому усміхатись урологу зі стажем? Неприємно усе життя ******** пальці пхати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #5 Макс 05.02.2011 18:12
Сергей, я тебя поздравляю! Макс.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Капітошка 01.02.2011 21:32
Щоб усі боялись, щоб не насміхались.

Кап-кап-кап-кап-кап капітошка - єто я
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Веселун 01.02.2011 21:29
Я такой серъёзный, что сам себе не улыбаюсь
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Frontmen 01.02.2011 17:11
Судячи з погляду, Сергій Марков мабуть працював судмедекспертом в морзі..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 Україна 01.02.2011 16:39
Окупація продовжуеться!! !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100