реклама

реклама

Більшість депутатів Черкаської обласної ради сьогодні, 15 лютого, на сесії підтримали рішення про нові кадрові призначення.

Так, на посаду головного лікаря комунального закладу «Обласна лікарня – центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Черкаської обласної ради призначено Олександра Дудника. На посаду директора КП «Черкаське обласне об’єднання бюро технічної інвентаризації» призначено Олега Костирі. На посаду генерального директора КП «Облпаливо» Черкаської обласної ради призначено Акатова Сергія. На посаду директора обласної комунальної установи «Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр» призначено Віктора Велівченка.

Новопризначені (зліва направо): фахівці зі Сходу Сергій Акатов та Олег Костиря, а також черкасець Олександр Дудник

Новопризначені (зліва направо): фахівці зі Сходу Сергій Акатов та Олег Костиря, а також черкасець Олександр Дудник

Усі названі кандидати виходили до президії, однак ніяких питань до них у депутатів не виникало. Між тим, питання виникли у журналістів до губернатора Сергія Тулуба. Справа в тому, що, як повідомляв «Прочерк», у матеріалах до сесії, що були роздані депутатам, повідомляється: двоє з новопризначених керівників – Олег Костиря та Сергій Акатов – з Донеччини. Сам губернатор, між іншим, з Донецька.

 – Ви знаєте, що Донецький край завжди був кузнею кадрів. І за часів Радянського Союзу… Пам’ятаєте чи ні? – запитав у відповідь на питання одного з журналістів Сергій Тулуб. – Але там різні міста, села, райони. Візьміть ще Дніпропетровськ. Просто є регіони, де є потужна промисловість, сільське господарство і т. д. Там люди, які мають досвід. Що тут такого? Нічого такого в цьому немає. Я інтернаціоналість і не вбачаю в цьому нічого поганого. Головне, щоб людина була фахівцем. І мені однакого, якого людина при цьому кольору. Я маю на увазі політичний колір… Ми оголосили 2011 рік роком позитивного будівництва економіки Черкащини. Ми цим займаємося і будемо займатися.

У той же час, губернатор зауважив, що влада відчуває потребу в професійних кадрах. Він закликав громадськість пропонувати ті чи інші кандидатури. А для приймання таких пропозицій пообіцяв найближчим часом навіть створити «громадську робочу групу».

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 Шанувач Мюнхаузена 16.02.2012 02:44
Знаєм ми цих "кадрів", пройшли вони етапи-лагєря....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #6 Матвей 16.02.2011 21:56
Дикі люди на Черкащині. Як тільки побачили фахівців, так одразу насупилися...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Житель 16.02.2011 11:30
Беспредел полный. Что, в Черкассах нет спецов? Та дураку понятно что прут своих на все "теплые" места. Если раньше я был безразличен к сине-голубым в лице ПР, то сейчас ни за какие коврижки не пойду за них голосовать и всех своих знакомых отговорю. А вообще, я не удивляюсь что глядя на весть этот цирк, Украина находится на 3-м месте в мире по количеству желающих уехать из этой страны после Нигериии и Бангладеш.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 Реєстровець 16.02.2011 11:06
Розбігаються з Донбасу як таргани. Назад, *** діти, у шахту!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Anna 15.02.2011 22:30
Чомусь мені здається, що сьогодні напаки Сергій Борисович звільняє фахівців, а призначає людей не професійних. Так от звільнили Хоменка з посади начальника управління екології, а він людина не тільки професійна, а ще й принципова в питаннях охорони довкілля. А замість нього хотіли призначити на цю посаду Абраменка. Маю надію, що передумали бо від природи області за місяць нічого не залишиться. І це тільки той приклад, що я знаю, а скільки ще таких?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Віктор 15.02.2011 21:43
На Донбасі вже вичерпались кузні кадрів, просять наших,,,,або закінчились знайомі ,,,,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #1 Скептик 15.02.2011 19:43
Колись і Карапиші були "потужною кузнею кадрів" для Черкас, памятаєте чи ні?
І де тепер ті Карапиші?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100