Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб вже дав доручення розібратися з парканом, який нещодавно з'явився в мікрорайоні «Дахнівка» та відмежував від жителів прибережну зону.

За словами Тулуба, очевидно, хтось просто захотів скористатися зміною місцевої влади.

– Дехто вирішив скористатися тією можливістю, що Одарича (екс-мера Черкас, – ред.) вже немає, а нові ще не знають, щоб вирішити власні питання. Але не забувайте: є обласна влада, яка сьогодні чітко відслідковує усі процеси, що відбуваються в області! Ми бачили це. Хочу попередити, що всі будуть притягнуті до відповідальності! Незалежно від партійної доцільності, приналежності, незалежно від того, хто яку участь у цьому брав. Я вже дав доручення – усе це буде розібрано. Органами будуть виконані необхідні заходи і розберуться, хто і чого це робить, – наголосив Сергій Борисович.

Натомість радник міського голови, депутат міської ради Валерій Воротнік називає стурбованість Тулуба «перемогою громади»:

«Я із задоволенням спостерігаю, що цього разу влада проявила рішучість. С. Тулуб обіцяє особисто контролювати ситуацію. Це перша перемога громади. Сподіваюсь, що остаточна», – написав на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук» Валерій Воротнік.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100