реклама

реклама

Уже сьогодні о 21.00 в програмі «Ревізор», що на «Новому каналі», покажуть перевірку черкаських ресторанів.


На офіційному сайті телепрограми в соціальній мережі «Фейсбук» уже з’явилися анонси сьогоднішньої програми. До речі, у деяких з них «засвітився» і «Прочерк».

Зокрема, в анонсі про суші-бар «Фугу» ведуча Ольга Фреймут зазначає, що саме після інтерв’ю «Прочерку» про ремонт у закладі вони вирішили туди завітати.

– «Фугу» зробив виклик «Ревізору». Вперше команда приїжджає туди, куди її кличуть, адже це було зроблено публічно, – каже в анонсі Фреймут.

А вже в другому анонсі вона визнає, що під час ревізії в 2011 році в «Боттічеллі» у них виникли технічні проблеми та цитує запитання відповідального редактора «Прочерку» Назарія Вівчарика.

Щодо вражень ведучої, головної «ревізорки» країни Ольги Фреймут, то вона називає Черкаси «своїм кошмаром».

– Часто уві сні бачу роботу: дороги, готелі, ресторани, кафе, холодильники, полиці, сміттєві баки... Черкаси стали моїм кошмаром. Коли виникає ця картинка, дзвоню колегам зі словами: «Не можу забути, стоїть перед очима...». КОМАХИ – це бич черкаських закладів! Такого я не бачила ніде, навіть в Хмельницькому. Вони виповзали до мене назустріч з найнесподіваніших місць, траплялися навіть в морозилках! Мабуть, хотіли познайомитися. Але мені такі шанувальники ні до чого. Хочу бачити райдужні сни, чого і вам бажаю, «мої найдорожчі», – сказала у коментарі газеті «Комсомольська правда» Ольга Фреймут.

Нагадаємо, 11-12 травня до Черкас приїжджала знімальна група відомого телепроекту «Ревізор», що на «Новому каналі». Під пильне око Ольги Фреймут потрапили суші-бар «Фугу», ресторани «Парижанка», «Боттічеллі», «Варенична» та інші.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100