У черговому випуску телевізійної програми «Ревізор», що вийшла в ефір учора о 20.10 на «Новому каналі», автори показали не всі ресторани Черкас, у яких побували.

У ресторані «Государь» ведучій програми «Ревізор» не сподобалася підлога. Та ще більше їй не сподобалося те, що власник ресторану відмовився пускати знімальну групу на кухню. Мовляв, «там є таємниці»…

У ресторані «Государь» ведучій програми «Ревізор» не сподобалася підлога. Та ще більше їй не сподобалося те, що власник ресторану відмовився пускати знімальну групу на кухню. Мовляв, «там є таємниці»…


Зокрема, жодної згадки про ресторан «Боттічеллі», візитом у який ведуча програми Ольга Фреймут була незадоволена. Це стало зрозуміло з відзнятого випадковим відвідувачем ресторану відео. Зйомку прискіпливим телевізійникам у закладі не дозволили. На що ведуча Ольга Фреймут прямо біля барної стійки на камеру розкритикувала заклад. Мовляв, ресторан у прекрасному місці, але тут пусто через якість обслуговування. Бо коли вона зайшла, офіціант не поспішив на зустріч і не усміхався…

Чому у вчорашньому випуску програми «Ревізор» глядачам показали відео не з усіх черкаських ресторанів, зокрема, не показали «Боттічеллі»? Таке запитання журналіст «Прочерку» залишив на офіційній сторінці телепрограми в мережі «Фейсбук». Як виявилося, подібне запитання виникло не лише у нас, а й інших користувачів «Фейсбуку».

Як пояснив адміністратор сторінки, вибірковий показ черкаських ресторанів пов'язаний з технічними проблемами, які виникли в знімальної групи.

– У нас произошел технический сбой во время съемки: одна из камер не работала, как оказалось. А собрать сюжет из видео, снятого на одну камеру, практически невозможно. пришлось это видео отбраковать. А жаль. К слову, Оля не занимается монтажом программ, она их ведет. Так что разочарование мы передадим режиссеру и операторам, – відреагували представники телепрограми.

Однак така непереконлива відповідь здивувала телевізійників. Ось як, зокрема, відреагувала журналістка черкаського телеканалу «Вікка» Вікторія Курченко.

– Як на мене, непереконлива відповідь... Думаю, на проекті працюють не оператори-профани. А будь-який оператор-професіонал, це знаю з власного досвіду, відразу бачить якісь проблеми з камерою – пише вона чи ні, – зауважує Вікторія.

– Цілком погоджуюсь з Вікою. Оператор не міг не бачити, що в нього не працює камера. Тим більше професійний, – підтримує тележурналістку депутат Черкаської міськради, піарник Марина Волошенко.

– Приятно видеть среди наших зрителей специалистов во всем, том числе в профессиональной видеосъемке вероятно, вы слышали и о том, что иногда информация на диск просто не записывается? то есть, камера работает, а диск - пустой?. Наверное же знаете. Но в любом случае, вы безусловно имеете право на подозрения, – ще раз спробували відреагувати на допитливість черкащан «ревізорівці».

Відповідь адміністратора сторінки програми «Ревізор» дала привід деяким користувачам підозрювати, що телепрограма влаштовує ревізію… не для всіх!

– Невключення в програму сюжету з «Боттічеллі», на мою думку, свідчить про те, що «Ревізор» - ревізор не для всіх, а шкода... Хоча дякую журналістам, що роботу вони свою все ж таки виконали, а яким би вийшов сюжет про "Ботічеллі" народ і сам "додумає", - пише користувач Ольга Колісник.

– С Черкассами что-то не чисто. Мне очень не понравился вчерашний эфир. Прямо вначале чувствовалось недоброжелательное отношение (извините за откровенность) к городу. Что-то произошло и кто-ото вас обидел, - зазначає користувач Тетяна Мельник.

Нагадаємо, 13 грудня знімальна група телеканалу несподівано приїхала в Черкаси. Під прицілом телекамер ведуча телепрограми Ольга Фреймут влаштувала ревізію черкаським готелям, ресторанам, кафе.

Відома столична журналістка Ольга Фреймут в черкаському ресторані «Боттічеллі»

Відома столична журналістка Ольга Фреймут в черкаському ресторані «Боттічеллі»

У підготовлений на вчорашній вечір випуск потрапили готелі «Дніпро» та «Черкаси», ресторани «Государь», «Cosa Nostra», суші-бар «Фугу».

Чотиризірковим готелем «Дніпро» Ольга Фреймут була більш-менш задоволена, хоч і зауважила, що оцінила такий готель на дві зірочки. А от занехаяний вигляд готелю «Черкаси» її відверто вразив.

Окрема тема – ресторани. На кухню у ресторанах «Государь» та «Cosa Nostra» ніхто Ольгу Фреймут не пустив. Лише в суші-барі «Фугу» знімальну групу столичного телеканалу спокійно пустили на кухню, виглядом якої, як і ставленням до себе в цілому, Ольга Фреймут була задоволена. Роздратувало її лише дзеркало в залі ресторану. Запривітне ставлення до клієнтів та смачну кухню програма «Ревізор» нагородила «Фугу» табличкою «Ревізор рекомендує».

реклама

Коментарі  

 
+4 #18 Сергій Слинько 27.12.2011 12:37
Відвідавши десятки аналогічних закладів закордоном, змушений з соромом костанувати, що сервіс загалом у Черкасах незадовільний(. Однак порівняно з Росією відмічу у нас все таки є широкий вибір закладів, не пропитаних тютюновим димом). Для мене особисто це важливо!) Виключення у тютюнові становлять черкаські нічні клуби, як власне і по всій Україні(
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #17 вася 27.12.2011 11:01
Скажите ЧТО сделано в городе за 10 лет правления бывшего мэра Олейника и 5 лет Волошина?
- макдональдс и тарантеллы
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #16 Чиста правда... 25.12.2011 12:02
Оксана живи по принципу я не бачила і там не була, але всеодно буду Вас повчати, як треба жити. Стодобисько та й годі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #15 Оксана Колісник 24.12.2011 10:27
Передачу не дивилася. Й без неї знаю, що сервісу ні готельного, ні ресторанного в Черкасах просто не існує. Є кілька невеликих пристойних закладів харчування, які не претендують на крутість, але багато років стабільно втішають добросовісністю . Зараз говорять про якийсь туристичний бренд. Але ж для того, щоб туристи приїхали, потрібно все місто налаштувати на гостинність - не на хапок. Ось наші владці затвердили ставки податків - а чи при цьому подумали про якісь заохочення щодо бізнесів для туристичної сфери? Чи є такі стимули при виділенні земельних ділянок, передачі в оренду майна і т.д.? Чи готова влада захищати тих, хто займається запрошенням та обслуговуванням туристів, конференс-сервісом?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #14 Агафон 23.12.2011 15:52
Окрема тема – ресторани. На кухню у ресторанах «Государь» та «Cosa Nostra» ніхто Ольгу Фреймут не пустив.
..........................................................................
Если сушествует секрет приготовления блюд, то нужно поставить гриф "совершенно секретно" и на меню Государя, Боттичели, Козы с Нострой и подобным. Теперь туда нужно направить работников СБУ и проверить поваров на наличие допусков к гостайне и посадить их на подписку о неразглашении тайны рецептов уникальных блюд Государя :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #13 ФОКИКС 23.12.2011 14:45
Цитую Рекрут:
Ботичелли входит в структуру бизнесса семей Ткаченко и Казарян, я думаю у этих людей хватает влияния сделать так чтобы и технические сбои происходили, и пленки пропадали, и тд.

Цитую Рекрут:
Ботичелли входит в структуру бизнесса семей Ткаченко и Казарян, я думаю у этих людей хватает влияния сделать так чтобы и технические сбои происходили, и пленки пропадали, и тд.



а почему у них не хватает влияния сделать так что б к их ресторану вопросов не возникало?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #12 Ужасть 23.12.2011 11:55
Черкассы как был райцентром так и остался, а население из украинцев превратилось в хохлов. И все это стадо умеет только кричать, критиковать, возмущаться и стоять с протянутой рукой. Посмотрите вокруг, это что жители других городов загадили берег Днепра, это с Чернигова едут люди выбрасывать мусор в подворотнях, окурки с балконов? Скажите ЧТО сделано в городе за 10 лет правления бывшего мэра Олейника и 5 лет Волошина? Все только валилось, разворовывалось и рушилось. Лично меня в репортаже поразили убогость города, его мрачность и хамство. На рынке НАГЛО обвешивают, в кафе или ресторане дурят, и еще выпрашивают потом чаевые. Да какие рестораны - это генделыки. За 150гр. салата из свежей капусты ставят цену 16- 20 грн. а в магазине килограмм 0.85 коп. Поэтому и не пускают на кухни. Хотя по телевизору УСПЕШНО идут различные передачи о приготовлении пищи и в это время работают телекамеры.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #11 З країни Паханат 23.12.2011 09:35
Цитую Погляд:
..якого дідька на кухню мають пускати взагалі сторонніх осіб??

А Вам ніколи не було цікаво в яких умовах для Вас готують їжу в ресторані, якої вона якості, чи бігають там таракани, чи миють повара руки, коли її готують - досить зайти на кухню і все стане зрозуміло... впевнений в тому, що передача корисна, зважаючи на повний бєспрєдєл в нашій країні, де кожна інспекція куплена і ніхто подібні заклади не перевіряє... друга річ, що перевірки програмою вибірково суб'єктивні... але хоч хтось показує реальну картину цього бєспрєдєлу і навіть це добре.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #10 Ксандр 23.12.2011 00:53
У "Ботічеллі" "Ревізор" сюжет знімав
"Діск був пустий" - так оператор написав
Та журналісти зрозуміли справи суть
Що недаремно з "Ботічеллі" така муть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #9 sergo 22.12.2011 23:25
кто не работает тот ест!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100