реклама

реклама

Цими вихідними до Черкас знову приїжджала знімальна група відомого телепроекту «Ревізор», що на «Новому каналі». Під пильне око Ольги Фреймут потрапили суші-бар «Фугу», ресторани «Парижанка», «Боттічеллі», «Варенична» та інші.


Черкаський суші-бар «Фугу» чи не єдиний заклад у місті, який витримав повторну ревізію, за що здобув золоту відзнаку. У суші-барі до візиту «Ревізору» готувалися дуже ретельно. Із 24 по 28 квітня заклад навіть закривали на реконструкцію.

Відома телеведуча - знову у Черкасах

Відома телеведуча - знову у Черкасах


Серед ресторанів, які відвідала Ольга Фреймут у Черкасах, – «Парижанка». Попри те, що у закладі виконують одну з найголовніших вимог «Ревізора» – використовують лише свіже м'ясо, ресторан золотаву відзнаку таки і не отримав.

– Ми у кінці місяця закриваємося на реконструкцію, тому нам їхня відзнака не дуже була й потрібна, – запевняє адміністраторка закладу Світлана Пащіна.

За її словами, у «Парижанці» Ользі Фреймут не сподобалися холодильники.

– Вони сказали, що холодильники у нас «старенькі», хоча насправді холодильники нормальні! – вважає пані Світлана. – Вони приїхали о пів на десяту, коли якраз мінялася зміна і всі холодильники милися, розморожувалися. Їм не сподобалося, що м'ясо лежало у лоточку. Цирк безкоштовний!

Не отримав золоту табличку і ще один черкаський ресторан «Боттічеллі». Нагадаємо, цей ресторан Ольга Фреймут перевіряла і наприкінці 2011 року під час першої ревізії у Черкасах, проте в ефірі відео звідти не показали. У соцмережі «Фейсбук» на офіційній сторінці телепрограми «Прочерк» запевнили, що вибірковий показ черкаських ресторанів пов'язаний з технічними проблемами, які виникли у знімальної групи.

Минулого разу Ольгу Фреймут не впустили на кухню ''Боттічеллі''

Минулого разу Ольгу Фреймут не впустили на кухню ''Боттічеллі''


Цього ж року золоту відзнаку ресторан не отримав, адже у закладі Ольга Фреймут не змогла оглянути повністю кухню.

– Ольга Фреймут не дала табличку, тому що не змогла у повному обсязі побачити заклад. Вона побачила холодний цех, а гарячий – був закритий на ремонт. Загалом же це було її єдине зауваження, адже у нашому закладі чисто, – запевнив «Прочерк» бармен-адміністратор Ігор Шаповал.

Не влаштувала столичний телеканал і черкаська «Варенична», проте коментувати причини такого рішення представники закладу відмовилися.

Ночувала знімальна група «Ревізору» у готельно-ресторанному комплексі «Апельсин», однак сам заклад не перевіряли.

– Вони у нас лише зупинялися, проте ревізії не проводили. Їм усе дуже сподобалося, на бланку залишили найкращі відгуки, – сказала у коментарі «Прочерку» адміністратор закладу Валентина.

Натомість перевірити вони вирішили двозірковий готель «Росава». Як пишуть користувачі черкаського форуму, ревізія була короткою, «а оператор так захопився зйомкою, що п’ятою точкою сів у манюсенький фонтанчик біля входу».

На офіційній сторінці телепрограми «Ревізор» також з’явилося фото коньяку, який подарували Ользі Фреймут під час однією з учорашніх перевірок.

«Несподіванка під час ревізії... Це вперше. Як ставитися, не знаємо. Подякували», – написали представники «Ревізору». Опісля вони уточнили, що спиртне подарував не сам заклад, а один з відвідувачів.

У Черкасах ''Ревізор'' вперше пригостили коньяком

У Черкасах ''Ревізор'' вперше пригостили коньяком


У коментарі «Прочерку» керівник проекту Вікторія Бурдукова також розповіла, що мандрувати нашим містом «Ревізору» допомагав черкаський форум.

«Під час нашого перебування ми з цікавістю читали форум міста Черкаси про наші пересування містом. Можемо запевнити, що місця вказані не всі, тож нам вдавалось відриватися від постійного стеження», – зазначила пані Вікторія.

Вона запевнила, що у Черкасах представники телепрограми роздали чимало автографів:

«За нами люди їздили постійно. Під час перебування ми роздали близько сотні карток з автографами плюс була підписана безліч серветок», – прокоментувала Вікторія Бурдукова.

Водночас вона була дещо здивована агресивною тональністю форуму:

«Форум нам став у нагоді, тому що ми навмисне не їздили з ревізіями туди, де нам "проплатили" за словами черкащан, і де готувались найбільше. Трохи розчаровані агресивною тональністю на цьому форумі, але люди мають право на думку. Плюс вони нам допомогли. Єдине виключення – "Боттічеллі" – це наш "борг" місту ще з минулого року», – зазначила Вікторія Бурдукова.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100