Члена партії «Батьківщина», кандидата на голову селищної ради в Чорнобаї Ігоря Фесуна хотіли виключити з партії за те, що він відмовився зняти свою кандидатуру на користь єдиного кандидата від Об’єднаної опозиції Алли Мірошниченко. Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомила заступник керівника обласної організації ВО «Батьківщина» Валентина Слуцька.


– Кожен кандидат – це людина. Не завжди буває чітка дисципліна. На сьогоднішньому засіданні бюро обласної організації стояло питання про виключення Фесуна з партії «Батьківщина», але потім на прохання районної організації ми цього не зробили, тому що не хотіли дати йому ореол постраждалого, адже це було би технологічно неправильно перед виборами, – сказала Слуцька.

Також вона наголосила, що Ігор Фесун балотувався як самовисуванець.

Натомість депутат Черкаської обласної ради Наталія Старікова зазначила, що усі кандидати відбиралися на конкурсній основі.

– Змагатися може кожен. Не може бути одного лідера ніде. Кожна людина хоче стати кимось у житті, тому давати їй право потрібно. Ми ж на політраді визначилися з єдиним кандидатом, – натякнула на Аллу Мірошниченко Наталія Володимирівна.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100