Сьогодні в Черкаській обласній філармонії відбулися збори колективу, які організувала та провела в.о. директора Ольга Сисоєва.

Тимчасовий директор мала намір розповісти підлеглим, що вона зробила за неповні два місяці на посаді. Натомість попередила, щоб присутні не сприймали її виступ, як офіційний звіт.

– На жаль, протягом цих двох місяців говориться тільки про те, що буде. Я б хотіла сказати про те, що є сьогодні. Мабуть, такого формату, як звітування, вам ніхто не проводив. Тому я хочу розповісти, що тут робиться. Тільки прошу: не сприймайте це, як офіційний звіт, – зазначила в.о. директора.

На збори прийшла і депутат Черкаської обласної ради Любов Майборода. Візит Любові Володимирівни був незвичним: депутат слова не брала, а після години виступів покинула концертну залу, де тривали збори.

Художній керівник комунального закладу «Черкаська обласна філармонія Черкаської обласної ради» Лідія Зайнчківська, якій пані Сисоєва першій надала слово, зробила висновок, що за час керівництва закладом Ольгою Сисоєвою «у них так нерви не тріпалися, як раніше».

– До цього це була не робота, а моральний пресинг. Вся філармонія була на нервах. Працювати в такій ситуації неможливо: приходиш на роботу – тебе чіпають, стоїш у черзі до директора... – пригадала Лідія Іванівна.

– Була така ситуація, коли у філармонії займалися не творчістю, а тим, хто стане директором, – продовжила її Ольга Сисоєва.

Далі тимчасовий директор розповіла про свої нововведення. Зокрема, про те, що провела фотосесію для творчих колективів, знімки з якої увійдуть до буклетів.

Розповіла в.о. директора і про підготовку до закриття сезону.

– У зв’язку з тим, що я сьогодні – єдина головна, хочу побачити усю вашу роботу в повній красі, – пояснила Ольга Сисоєва.

Новоспечений директор за час керівництва порахувала, скільки не відбулося концертів у філармонії, знайшла понад 100 тисяч боргу, тоді як філармонія за рік заробляє 900 тисяч, а також проблеми зі складськими приміщеннями тощо.

Така доповідь влаштувала не всіх присутніх, адже вони прийшли слухати про творчість, а не про організаційні проблеми.

Працівники філармонії не давали закінчити Ользі Сисоєвій жодної думки. Мікрофон у неї з рук «видирали» то прихильники, то противники.

– Я думаю про роботу не тільки в робочий час. Я навіть ночами не сплю, – зізналася колективу Ольга Сисоєва. – Приходжу на роботу о 9-ій і йду о 7-ій, 8-ій, а то й 9-ій вечора.

У відповідь на ці слова деякі працівники тільки хмикали.

Нагадаємо, що 15 квітня заступник голови Черкаської облради Василь Касян представив колективу філармонії Ольгу Сисоєву, яка керуватиме закладом, доки триватиме конкурс на заміщення посади директора філармонії.

До участі в конкурсі надійшли документи від 12 претендентів. Шляхом рейтингового голосування комісія обласної ради з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Черкаська обласна філармонія» Черкаської обласної ради відібрала 4 особи.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100