Голова міського осередку партії «Фронт Змін» в Умані Максим Поляков надасть міліції відео, де на антифашистському марші, який відбувся два тижні тому в Умані, у робочий час розгулюють чиновники. Про це він заявив на сьогоднішній прес-конференції.

На марші були присутні студенти університетів, директори шкіл, директор будинку культури та навіть міський голова. Максима Полякова обурює, що уманські чиновники в робочий час (марш відбувався о 14:30, – ред.) прогулюють роботу.

– У робочий час вони мають бути на робочому місці, адже їхня заробітна плата фінансується за рахунок внесків, які платить громада Умані, – наголосив Поляков.

Поскаржилися на примусову участь у мітингу і студенти уманського вишу.

– Є скарги студентів 1-2 курсу Національної академії садівництва, де з кожного факультету 5–6 осіб в обов’язковому порядку мали брати участь в антифашистському марші. Крім того, їх змусили тримати «тряпку», на якій було написано «Партія регіонів», і махати нею. Вони були вкрай незадоволені, адже не розуміють, де у нас в Умані фашизм. Тримати примусово прапори Партії регіонів – це і є фашизм! – вважає Максим Поляков.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100