Черкаська міська рада відзначила пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» ІІІ ступеня черкащанина Максима Оробця за вагомі заслуги перед містом, особистий внесок у розвиток культури та спорту міста, активну громадську діяльність.


Нагородження відбулося в рамках святкування Дня міста, 2 червня, під час проведення відкритого турніру вуличних танців у Долині троянд, де зібралося більш ніж 200 учасників з різних міст України, інформує прес-службі Черкаського міськвиконкому.

Максим Оробець – майстер спорту міжнародного класу з фітнесу, чотириразовий чемпіон світу з фітнесу, 21-разовий чемпіон України та переможець міжнародних турнірів із сучасних танців». Завдяки своєму таланту наш земляк увійшов до двадцятки найкращих танцюристів України.

– Ми всі знаємо, що саме завдяки завзятості та ініціативності Максима свого часу черкаська танцювальна команда здобула друге місце у Всеукраїнському телешоу «Майданс» і здивувала оригінальністю своїх постановок та ідеями костюмів. Максим зміг згуртувати близько 400 молодих черкащан, які відстоювали честь рідного міста на всеукраїнській арені, – зазначив, вітаючи Максима з почесною відзнакою, секретар міської ради, виконуючий обов’язки міського голови Віктор Білоусов.

Від імені всіх жителів міста та депутатів Черкаської міської ради Віктор Білоусов подякував Максиму за любов до рідного міста та за його патріотизм, адже саме такі молоді люди прославляють Черкаси далеко за межами нашої держави.

Разом з нагородою Максим Оробець отримав сертифікат на грошову премію.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100