Вихованці Зразкового танцювального колективу «Вікторія» Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру (керівник Сухенко Вікторія) та Зразкового танцювального колективу «Імпульс» Черкаського міського Палацу молоді (керівник Воропай Людмила) вкотре довели, що є одними з найкращих колективів України. Вихованці «Вікторії» до Черкас привезли 11 кубків, а «Імпульсу» – 14 кубків.


XI WORLD CHAMPIONSHIP OF MODERN DANCE SPORT (Чемпіонат світу з сучасного танцювального спорту) тривав з 22 по 26 травня в місті Надьканіжа (Угорщина). Учасники із 17 країн протягом чотирьох днів демонстрували свою майстерність у різноманітних танцювальних стилях та напрямках.

Звання чемпіонів світу привезли Євген Дубінчук у стилі «Хіп-хоп», пара Вікторія Сухенко та Євген Дубінчук у стилі «Диско», команда Вікторії Сухенко, Дарини Яремчук, Анни Кузьменко, Вікторії Слізченко, Єлізавети Іщенко в стилі «Джаз-фанк», Анастасія Ільїна – «Данс-шоу» та «Диско-слоу», дует Олена Воропай та Анастасія Копилова в стилі «Диско», мала група «Імпульс» – «Диско-слоу».

Срібними призерами стали Дарина Яремчук у стилі «Данс-шоу», Анна Кузьменко – «Джаз-фанк», дует Анна Кузьменко та Вікторія Слізченко в стилях «Хіп-хоп» та «Джаз-фанк», дует Ольга Ліла та Дарина Лобода з «Данс-шоу», Вікторія Сухенко та Євген Дубінчук у категорії «Фентезі», Олена Воропай – «Джаз-фанк», дует Валерія Мельник та Мірослава Овчаренко– «Диско-слоу» та «Диско».

Бронзові нагороди вибороли – Анастасія Копилова, Євген Дубінчук, Валерія Мельник, Анастасія Ільїна.

Відтак черкаські танцівники внесли вагомий вклад у перемогу Української збірної у XI Чемпіонат світу з сучасного танцювального спорту, зазначають у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100