Засідання комісії обласної ради з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Черкаська обласна філармонія» Черкаської обласної ради, що відбулося зранку 4 червня, завершилось безрезультатно. Про це «Прочерку» повідомила член комісії обласної ради з проведення конкурсу Любов Майборода.

До бюлетеню для голосування було включено прізвища двох претендентів, які під час обговорення на попередньому засіданні набрали найбільшу кількість балів: Зайнчківська Лідія Іванівна, 1961 року народження, художній керівник комунального закладу «Черкаська обласна філармонія» Черкаської обласної ради та Федоряка Юрій Григорович, 1980 року народження, методист І категорії відділу народної творчості комунальної установи «Обласний центр народної творчості та культурно-освітеьої роботи» Черкаської обласної ради. При голосуванні на сьогоднішньому засіданні обоє претендентів набрали однакову кількість голосів, тому комісія дійшла згоди: заслухати повторно двох претендентів та більш детально ознайомитися з біографіями претендентів та їх баченням перспектив розвитку філармонії.

Наступне засідання комісії відбудеться 6 червня 2013 року.

Нагадаємо, учора в Черкаській обласній філармонії відбулися збори колективу, які організувала та провела в.о. директора Ольга Сисоєва. Тимчасовий директор розповіла підлеглим, що вона зробила за неповні два місяці на посаді та зізналася, що ночами не спить, думаючи про колектив філармонії.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100