Учора відбулася зустріч голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба з Надзвичайним і Повноважним послом Республіки Польщі в Україні Генріком Літвіном та генеральним консулом Польщі паном Рафалом Вольським. Учасники зустрічі обговорили питання співпраці між країнами та залучення інвестицій в економку регіону.

Як інформує прес-служба ОДА, презентуючи позитивну динаміку соціально-економічних показників у розвитку області, Сергій Тулуб наголосив, що створення сприятливого інвестиційного клімату на території області є одним із пріоритетних напрямків роботи місцевої влади.

«На території області функціонує понад 300 потужних промислових підприємств легкої та харчової промисловості, побутової хімії. Окрім цього, є великий потенціал щодо видобутку бурого вугілля, граніту, титану та використання енергії малих річок», - підкреслив голова Сергій Тулуб.

Читайте також: Черкащина відлякує інвесторів?

Губернатор також наголосив, що протягом 2013 року заплановано провести презентацію економічного та інвестиційного потенціалу області в Республіці Австрія, Королівстві Іспанія та Республіці Вірменія.

Метою проведення презентацій є в першу чергу залучення інвестицій в пріоритетні проекти розвитку економіки регіону, зокрема: - будівництво елеваторів та переробних комплексів; - відновлення роботи та будівництво нових молокопереробних підприємств та свинокомплексів; - будівництво сонячних електростанцій та сміттєпереробного підприємства в регіоні; - енергозберігаючі проекти та інші.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 СЕЛЯНИН 27.09.2013 12:22
Инвесторы будут заниматься элеваторами Это понятно Кто будет заниматься газификацией с Тиньки Чигиринского района? Сомневаюсь что ХЮНДАЕВСКИМ инвесторам это нужно Почему это не нужно ОБЛДЕРЖАДМИНИСТ РАЦИИ и ее Голове?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Нестор Іванович 27.09.2013 11:53
Схоже поляки від таких "заманливих" перспектив розвитку області доброго переляку набралися, ти ба, одна Черкаська обл. у економічному потенціалі всю Польшу обганяє.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100