Сьогодні на вранішній нараді в мерії знову вимкнули камери. Це сталося під час виступу соратника екс-мера Сергія Одарича Андрія Більди, який розповідав про нове кадрове призначення.


– Я знаю, що сьогодні ви готові призначити на посаду директора КП «Центральний стадіон» чоловіка 1945 року народження, якому 68 років. Це колишній директор стадіону, після якого на сьогоднішній день ще є договори оренди, по яких ще не сплачені кошти, тобто фактично люди займали приміщення, а кошти на рахунок підприємства не потрапляли… – на цій фразі Андрія Більди трансляція припинилась.

Не запрацювала вона і після перезавантаження сайту.

Зазначимо, що на початку вранішньої наради перший заступник міського голови Черкас Віктор Беззубенко привітав журналістів із професійним святом.

– Хочу привітати всіх журналістів, особливо тих, хто перемагає сон і о восьмій ранку дивиться наради. Хочу побажати їм міцного здоров’я та об’єктивної оцінки усіх подій, що відбуваються в місті і за його межами, – привітав Віктор Анатолійович.

Нагадаємо, це вже не перше вимкнення камер новою вадою. Зокрема, не працювала трансляція і під час першого засідання виконавчого комітету. Тоді нові можновладці звинуватили в цьому керівника КП «Інститут розвитку міста» Миколу Бондаренка, мовляв, той «керується зі штабу Одарича».

Як повідомили «Прочерку» в прес-службі мерії, вимкнення трансляції сталося через проблеми з інтернетом.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100