реклама

реклама

Мер Черкас у відставці Сергій Одарич називає смертельне ДТП, з яким пов’язують директора Департаменту з суспільно-політичних питань та регіональної політики Черкаської ОДА, заступника голови обласної організації ПР з питань молодіжної політики Вадима Березу, «дуже неприємною ситуацією» та впевнений, що правоохоронцям у справі можна було би розібратися протягом доби. Про це він сказав на сьогоднішній прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів.

– Ніхто цього не коментує, тому що це заступник голови обласної організації партії. Скоїв смертельне ДТП у стані сп’яніння. Втік з місця пригоди. Доводилося включати спецоперації з перехоплення. Я не пам’ятаю, здається, вже на вулиці Чорновола його затримали… Дуже неприємна ситуація, – сказав Сергій Олегович.

Також він зазначив, що Березу пов’язують з «бийжидівською» провокацією на мітингу опозиції.

– Тому зараз будуть намагатися у якийсь спосіб цю ситуацію «зам’яти», загасити… Я розумію, чому Тулуб намагається приховувати цю ситуацію, чому не коментує… Але я вважаю, що тут абсолютно очевидна ситуація. Щоб розслідувати цей інцидент нашим правоохоронцям доби цілком достатньо. Там немає чого особливо з’ясовувати, –переконаний Сергій Одарич.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100