Цього року команда «СДЮСШОР-Славутич» (Черкаси) вперше за всю історію свого існування виборола право грати в чемпіонаті України серед дитячо-юнацьких футбольних команд вищої ліги.

– Як для дебютанта турніру такого рівня, ми показали досить гарний результат. Юні футболісти Черкащини довели усій Україні, що вони готові до боротьби за верхні сходинки турнірної таблиці. Переконаний, з часом ці хлопці стануть міцною підтримкою для головної команди області та заб’ють не один гол у ворота суперників, – цитує слова почесного президента футбольного клубу «Славутич», голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба його прес-служба. – Протягом сезону 2011-2012 років до складу ФК «Славутича» входили 12 футболістів-вихованців черкаського футболу, що є прикладом ефективної і, насамперед, перспективної роботи тренерів. Маю надію, що й надалі склад професійного футбольного клубу «Славутич» поповнюватиме свої ряди місцевими конкурентоспроможними вихованцями. Адже коли на полі футбольний колектив, сформований із місцевих гравців, вболівальники ще активніше підтримуватимуть нашу команду. А участь «СДЮСШОР-Славутич» у змаганнях серед найсильніших дитячо-юнацьких команд України, сподіваюсь, буде стимулом для дітей Черкащини, які займаються футболом на місцях!

Юним дебютантам очільник області побажав гарного літнього відпочинку, щоб набратися сил і в новому сезоні здобути значно більше яскравих перемог.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100