За півтора мільйона гривень міській владі Черкас не вдасться купити справді сучасне колесо огляду. Таку думку висловив міський голова у відставці Сергій Одарич на нещодавній прес-конференції, відповідаючи на питання журналістів.

На його переконання, запланованих коштів буде недостатньо для закупівлі справді сучасного атракціону, тому через кілька років його знову доведеться замінювати.

– Якщо вже його робити, то найсучаснішим. Щоб воно було більше по діаметру, вища висота і щоб більший комфорт був у кабінках. Таке сучасне колесо 1,5 млн грн коштувати не буде. Як мінімум, у три-чотири рази дорожче. Якщо сьогодні спрямують таку суму (1,5 млн грн, – ред.), то куплять позавчорашній день. Все одно місто стикнеться з тим, що через кілька років його треба буде змінювати, оскільки воно некомфортне, несучасне і доходу належного приносити не буде, – говорить «звільнений» міський голова.

Також він зазначає, що одного разу міська влада розглядала закупівлю колеса огляду у Вінниці, проте воно не відповідало сучасним вимогам.

– Свого часу «Дирекція парків» придбала там два атракціони. Коли ми їх змонтували, подивилися в роботі... Ну, це в 50-х роках минулого століття така якість приймалася… Сьогодні, безумовно, треба робити значно кращі речі, – зазначає Сергій Одарич.

Нагадаємо, директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький запевнив «Прочерк», що обласна влада «докине» на колесо огляду ще 1,5 мільйона гривень.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100