Екс-нардепи від Черкащини не приховують того, що вони дійсно свого часу отримали «козирні» номери ВР. Нагадаємо, фото автомобілів з номерами ВР зібрав рух «Чесно» разом з виданням «Українська правда».

«Українські депутати мають набір пільг, які виглядають дико в цивілізованому світі. Серед іншого, їм видають спеціальні автомобільні номери серії «ВР», – йдеться на сайті видання.

Серед фото бази можна знайти і фотографії автомобілів депутатів від Черкащини теперішнього (7-го) та попередніх скликань. «Засвітили» «козирні» номери нардеп від Партії регіонів Володимир Зубик, позафракційний нардеп Віктор Тимошенко, депутат 3-6 скликань Богдан Губський, депутат від БЮТ 5-6 скликань Ігор Єресько, депутат 6 скликання від ПР Сергій Пачесюк, депутат 2-6 скликань від КПУ Олександр Ткаченко (два номери), депутат 6 скликання БЮТ, ПР Володимир Іваненко.

Здивування викликала поява у цьому списку прізвища Єреська.


Колишній черкаський викладач ніколи не вирізнявся пихатістю. Сам Ігор Геннадійович у коментарі нашому виданню запевнив, що «козирних» номерів… немає.


– Я взяв ці номери на прохання помічника нашого секретаріату. Це було три-чотири роки тому. Я живу в Черкасах, а він в Києві і для нього номери мають значення. Віддав їх йому безкоштовно. Сам «козирними» номерами ніколи не користувався. І «Мерседесу», як на фото, немаю. У мене «Шкода» 2003 року, номери загального користування. Тож тепер аж незручно. Через черкаську наївність, взяв спец номери для людини, а сам потрапив у список, – зазначив Ігор Єресько.

А от екс-нардеп Володимир Іваненко брав свого часу «козирні» номери для себе.


Каже, що користується ними й досі, проте не вважає себе якимось привілейованим.


У свою чергу, в оточенні екс-нардепа Сергія Пачесюка вважають, що «козирні» номери – це не визначальне на дорозі.



– Номерні знаки видаються на машину, а на дорозі не дають ніяких переваг. І як людина відповідальна і дисциплінована, то я ніяких проблем немав на дорозі. Нагла людина і без номерів Верховної Ради може ганяти вулицями. Якщо ж мене зупиняють, то зупиняюся. Зацикленості немає на якихось крутих номерах. А оскільки в Києві в парламенті працював свого часу, то і отримав номери ВР. Не думаю, що тепер їх варто змінювати. Це лише буде зайве витрачання коштів, – зазначив Сергій Пачесюк.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100