Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб узяв участь в урочистих заходах з нагоди 17-ї річниці Конституції України, що відбулися в ПК «Дружба народів».

Сергій Борисович зазначив, що річниця ухвалення Конституції має сприйматися не тільки як свято, а й як привід для оцінок і висновків: що практично зроблено й що потрібно зробити, щоб дух і положення Основного Закону втілювалися в життя.

Дійсно, області є чим пишатися: за останні три роки значних успіхів досягнуто в промисловості, медичній сфері, галузі сільського господарства, зазначають у прес-службі Черкаської ОДА.

У святковий день від голови обласної державної адміністрації 7 ветеранів Великої вітчизняної війни отримали ключі від автомобілів.

До привітань приєднався також голова обласної ради Валерій Черняк, який вручив працівникам різних сфер діяльності почесні грамоти обласної ради.

Після закінчення урочистої частини глядачів радували своїми виступами кращі фольклорні колективи, солісти, танцюристи, музиканти та акробати області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100