реклама

реклама

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб не розуміє, як стосується його персони питання про відмову депутатами облради підприємству «Нібулон» в отриманні спеціального дозволу на геологічне вивчення родовищ прісних підземних вод на Черкащині.

– Це рішення сесії! І те, що сесія відмовляє, то питання одне: значить представники цієї фірми не довели до депутатів доцільність їхніх звернень, які наслідки це матиме! Тож до обласної ради треба звертатися. До чого тут облдержадміністрація? Але я думаю, що якби мені це було потрібно, я прийшов би і на засідання фракції, і на засідання комісії. До речі, є ж президія, яка представляє різні політичні сили. І вона проголосувала за це питання. А в цілому, на цю тему треба звертатися до керівництва «Нібулону», щоб запитати, чи їм це потрібно, – повідомив сьогодні на прес-конференції Сергій Тулуб.

Губернатор пригадав, що це питання розглядається вже не вперше. Також він запевнив, що ніколи в коридорах обласної влади не бачив представників «Нібулону».

– Воно їм так треба… Воно лише для спекуляцій… А ще ж є соціальна відповідальність будь-якої структури перед громадами... На сьогодні я не чув, щоб там якісь були в «Нібулону», у тих районах, де він працює, якісь проблемні питання, – зауважив Сергій Тулуб, пригадавши, що лише на початку своєї діяльності він познайомився з керівником підприємства.

Цікаво, що сам Сергій Тулуб, як депутат обласної ради, не голосував взагалі по цьому питанню. У коментарі «Прочерку» він повідомив, що його саме викликали з зали на телефон урядової лінії.

Нагадаємо, на сесії Черкаської облради 21 червня провладна більшість відмовила ТОВ СП «Нібулон» в отриманні спеціального дозволу на геологічне вивчення родовищ прісних підземних вод у селі Вознесенському на Золотоніщині, в Чигирині та в селі Вітовому Чигиринського району. На самому підприємстві «Нібулон» «Прочерку» повідомили, що через відмову депутатів надати дозвіл на геологічне вивчення родовищ прісних підземних вод підприємство очікують проблеми в роботі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100