Депутат Черкаської міської ради Микола Булатецький досі не може забути слова, які сказали на його адресу нардеп Олег Ляшко та його політичний опонент Володимир Цибулько. Нагадаємо, що перший в сюжеті каналу «Інтер» назвав Микола Івановича «тушкою», інший в коментарі ЗМІ запевнив, що Микола Булатецький та Леонід Даценко програють перевибори на «проблемних» округах. Їхню «поведінку» Микола Іванович знову почав аналізувати під час прес-конференції Об'єднаної опозиції вчора.

– Цибулько був моїм опонентом на виборах 1995 року. Я тоді посів перше місце, а він – останнє. Він набрав 1%. Я й забув, хто такий Цибулько, але Даценко (Координатор ради опозиційних сил Черкащини, – ред.) мені нагадав. Це – мішок з г***ом. Так і напишіть: «Булатецький сказав, що він (Володимир Цибуцько, – ред.) мішок з г***ом і просив його не смердіти». А чому мішок? Ви зовнішність його бачили? Ото і зовнішність, і те, що в нього в голові, – це абсолютно мішок з г***ом, – емоційно висловлювався Микола Іванович.

«Ще одним клоуном», за словами Булатецького, є Ляшко.

– Я вам відповідально заявляю: зроблю все для того, щоб потрапити у Верховну Раду, бо в мене є важлива місія – поробити там із Ляшком те, що він робив з крокодилом. Знущався над твариною!.. Я мрію, що потраплю у Верховну Раду і публічно зачеплю його за ошийку й тягатиму його Верховною Радою. У мене вистачить сил і волі. Ви це, думаю, знаєте, черкащани, – вкотре повторив свої погрози на адресу Ляшка Микола Іванович.

На думку опозиціонера, такими висловами на його та Леоніда Даценка адресу «включаються великі провокативні технології».

– Ляшко десяток років мене не бачив, не знає і не чув нічого про Булатецького. Хіба що загально. Те, що він провокатор, – зрозуміло. Таких провокаторів буде багато. Це свідчить про те, що перевибори будуть, – зробив висновок депутат міськради.

Нагадаємо, раніше Микола Булатецький вже називав заяву Ляшка «ідіотською» та запевняв, що «якби він був поруч у той момент, коли нардеп називав його «потенційною тушкою», то «дав би йому в рило». Тоді ж Микола Іванович обіцяв потягати у Верховній Раді Ляшка, як той крокодила під час своєї передвиборної кампанії.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100