Депутат Черкаської міської ради Микола Булатецький просить в. о. міського голови Віктора Білоусова запросити прокурора області та заслухати стан розслідування ДТП, з яким пов’язують працівника департаменту освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації Вадима Березу.


Булатецького обурює, що Березу не звільнили з ОДА, а лише перевели на іншу посаду в департамент освіти і науки.

– Я вам обіцяю, якщо бидло буде в управлінні освіти, я зберу всіх освітян, заблокуємо, викинемо усіх вас із міста! Зрозуміло, що в управлінні внутрішньої політики злодій на злодію… Береза керував бандитськими угрупуваннями! Давайте дамо оцінку! Ви як комуніст наведіть порядок! Ви ж обіцяли! Де дії депутатів? – емоційно звернувся до в. о. міського голови Віктора Білоусова Булатецький.

Він попросив його дати публічну інформацію стосовно того, що насправді відбулося.

– Прошу запросити сюди прокурора області, вислухати його! Він же нам підпорядкований повинен бути. У нас купа питань! Чи ви хочете довести, щоб у нас сталося те, що на Миколаївщині відбулося (бунт жителів Врадіївки через зволікання правоохоронців з розслідуванням зґвалтування жінки, – ред.)? Воно так і буде! Тому що дії місцевої міліції більш злочинні, ніж у Врадіївці! Це вкрай суспільно важливе питання! – звернувся до Білоусова Булатецький.

– Миколо Івановичу, я чую, що ви кажете… – нагадав про свою присутність Віктор Білоусов.

– От мені цікаво… Ви поки були в опозиції, ці питання ставили… А тепер ви якось вже цього не робите… – обурився поведінкою Білоусова Микола Іванович.

Натомість сам Білоусов зазначив, що Булатецький «вже два регламенти забрав» та нагадав, що на минулій сесії прокурор міста Черкаси запевнив, що триває слідство, тому зараз він нічого не може сказати.

– Я прошу вас сьогодні ж поговорити з цього приводу з губернатором! Давайте ще вбивцю керувати освітою назначимо!.. – зіронізував Микола Булатецький.

На таку пропозицію Білоусов не відреагував.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100