Травнева подія, яка пов’язана із замахом на вбивство одного із черкащан, біля бару «Оскар», викликала незадоволення у громадськості, у зв’язку з тим, що Соснівський районний суд міста Черкаси відмовив у задоволенні клопотання слідчого щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У зв’язку з чим, прокурором міста Черкаси на адресу Вищої кваліфікаційної комісії України внесено скаргу на неправомірну поведінку судді, який грубо порушив правила суддівської етики та підірвав авторитет правосуддя.

Також, на вказане рішення суду прокурором подано апеляцію, яку ухвалою Апеляційного суду Черкаської області задоволено, а підозрюваного взято під варту.

Однак, вчора Соснівський районний суд міста Черкаси не задовольнив клопотання слідчого про продовження строку тримання під вартою арештованого та одразу звільнив його в залі судового засідання.

Не погоджуючись з рішення суду, прокурор знову подав апеляцію.

Нагадаємо, що 7 травня поточного року, 25 річний підозрюваний перебуваючи біля бару «Оскар», що розташований по бул. Шевченка в місті Черкаси, маючи умисел на скоєння умисного вбивства потерпілого, наніс йому ножове поранення в область грудної клітини.

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1, ст. 15, ч.1 ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство).

Про це інформує прес-служба прокуратури області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100