Заступник в. о. міського голови Черкас Павло Карась не піде 13 липня на суботник, бо він «принципово не бере участі в них». Про це Павло Миколайович повідомив щойно на прес-конференції.


– Я вважаю суботники елементом не то феодалізму, не то рабства. Це що, панщина? Давайте, мовляв, працювати безкоштовно? – здивувався Павло Карась.

Йому незрозуміло, за кого він повинен працювати на суботнику.

– Адже комунальний пляж прибирає фірма, що виграла тендер. Вся інша берегова смуга роздана не самим бідним черкасцям. Тож доведеться прибирати територію для шановних панів, що взяли в оренду берег Дніпра? Ось тому мене на суботнику не буде. Щодо працівників інших підрозділів, то це справа їхнього вибору. Але на моє глибоке переконання кожен має займатися своїми справами. Комунальні служби повинні прибирати. Орендарі земельних ділянок повинні також прибирати свої ділянки, а правоохоронні служби повинні стежити за тим, чи виконується закон, – зазначив Павло Карась.

Нагадаємо, що в. о. мера Віктор Білоусов зазначив, що не менше 33 % від кожного структурного підрозділу мерії мають вийти на субботник 13 липня.

Збір відбуватиметься о 8.00, в суботу, в чотирьох місцях:

- біля Андріївської церкви на Митниці

- в Долині троянд - біля пляжу поблизу кафе «Бочка»

- біля пляжу по вулиці Пацаєва Інструментом та транспортом для вивозу сміття міська влада планує забезпечити.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100