Депутат Черкаської міськради і директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький опублікував в соцмережі «Фейсбук» відкритий лист до екс-мера Черкас Сергія Одарича. Депутат запевняє, що спокійно ставиться до конструктивної критики. Але останнім часом ставить собі питання та не знаходить відповіді.

– Скільки ще Сергій Одарич буде продовжувати маніпулювати людьми. Невже його відставка не навчила, що брехня та перекручування фактів завжди «вилазить боком». На початку року при прийнятті бюджету він все зробив, щоб КП «Дирекцію парків» поставити на коліна. Але я вдячний працівникам підприємства за якісну роботу та віддачу. Тому коли екс-мер ображає людей та каже, що на підприємстві безлад, що Долина троянд жовтіє, а його оточення розповсюджує брехню про купи сміття в парках та скверах, мені гидко це чути, – зазначає Олександр Радуцький.

Він повідомив, що вже подана заявка на проведення тендеру на закупівлю атракціону Колесо огляду.

– Я впевнений, що воно з'явиться у парку 50-річчя. Але скільки жовчі було викинуто через ЗМІ від Одарича з цього приводу. Мені люди кажуть,щоб я не звертав уваги на ці безглузді заяви. Сергій Одарич звертаючись до Вас, хочу нагадати Ваше улюблене висловлювання «Собаки гавкають, а караван іде!» Рекомендую призупинити ображання працівників КП «Дирекція парків». Не чіпайте НАС! – звернувся до Одарича Радуцький.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100