Куди поїдуть відпочивати народні депутати України, дізнавалися журналісти ТСН.ua. Під їхнє пильне око потрапили і нардепи, що пов’язані з Черкащиною.

Зокрема, представник у Верховної Раді від Партії регіонів, уродженець Уманщини Вадим Колесніченко збирається поїхати відпочивати в Севастополь.


– Сподіваюся, що нарешті мені вдасться провести всю відпустку в своєму рідному окрузі, у Севастополі. Море є в Севастополі, а яка природа в Криму! Навіщо кудись їхати і платити дорожче? – каже нардеп.

Натомість депутат фракції «Батьківщина», що родом зі Звенигородщини, Анатолій Гриценко, куди поїхати, поки не вирішив.

Фото з персональної сторінки політика в Фейсбуці

Фото з персональної сторінки політика в Фейсбуці


– Формально у депутатів відпустка більше місяця, але я буду відпочивати два тижні. Ми з родиною ще думаємо, куди поїхати. Хочемо дітей звозити на море, але ще не знаю куди. Ми вже їздили до Хорватії, до Туреччини. Може, поїдемо в Італію. Виходить так, що за кордоном навіть з урахуванням перельоту дешевше провести відпочинок, ніж у Криму. Плюс море більш тепле, – розповідає народний депутат.

А от народний депутат від ВО «Свобода» і куратор Черкаської області від цієї політсили Юрій Сиротюк збирається влітку навідатися на Черкащину.

Фото з персональної сторінки політика в Фейсбуці

Фото з персональної сторінки політика в Фейсбуці


– Цей тиждень ми будемо активно допрацьовувати в комітеті, щоб на літо нічого не залишилося. Потім я поїду на Черкащину – там будуть зустрічі. Тобто до кінця липня я буду в робочому режимі, а на початку серпня, можливо, кудись поїдемо. Я два роки не був у відпустці. Крім того, цього року 10 років, як я одружений», – розповів народний депутат.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100