Директор ТОВ «Праймбуд», депутат Черкаської міськради Ніна Набокіна стверджує, що відключення газу в гуртожитку по вул. Горького насамперед пов’язане з довготривалою несплатою мешканками Людмилою Косенко та Ларисою Стасенко рахунків за газопостачання. Про це Ніна Андріївна повідомила в коментарі «Прочерку».

Нагадаємо, учора ці дві мешканки гуртожитку оголосили безстрокове голодування. Причиною цього стало незаконне, на їхню думку, відключення газу.

За словами Ніни Набокіної, на сьогодні борг підприємства перед «Черкасигаз» становить 15 тисяч 558 грн.

– Ці кошти заборгували мешканці гуртожитку, які не платять за використаний газ. Це насамперед стосується мешканок Косенко та Стасенко. За 5,5 років вони за газ не заплатили ні копійки. Ці люди живуть і користуються газом, не сплачуючи за нього, тому вимагати, щоб їм його включили, я теж не можу. У підприємства немає механізму, щоб потім забрати кошти, які ми за них заплатимо, – стверджує Ніна Андріївна.

Як розповіла Ніна Набокіна «Прочерку», у 2008 році мешканці гуртожитку мали укласти договір найму на житло, який і передбачав сплату за комунальні послуги. Проте вони це зробити відмовилися. У зв’язку з тим, що інші мешканці переїхали у помешкання, придбане «Праймбудом» на час реконструкції, від газопостачання у гуртожитку вони відмовилися.

– Не було б цього, якби пані Косенко і Стасенко переселилися у те помешкання, яке ми для них придбали. Там є газ, лічильники, гаряча вода – всі умови для проживання. Ми для них придбали не гірші квартири, ніж у гуртожитку. 16 сімей розуміють, що потрібно робити реконструкцію, а ці – ні, –переконує Ніна Набокіна. – Вони голодують… То хай візьмуть плакат і чесно на ньому напишуть: «Ми голодуємо, бо ми не платимо за комунальні послуги». Я ж не можу за них платити. Я плачу за своє помешкання.

Також її обурює поведінка першого заступника в. о. міського голови Віктора Беззубенка. Він, нагадаємо, пообіцяв мешканкам розібратися з їхніми проблемами.

– Поведінка нашої влади в особі пана Беззубенка про втручання в господарську діяльність підприємства – це нікуди не годиться! Це ж державний службовець, який не має права вмішуватися у господарські стосунки двох суб’єктів, – впевнена Ніна Набокіна.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100