Голова черкаської обласної організації партії «Батьківщина» Анатолій Бондаренко обурений заявами екс-мера Черкас Сергія Одарича, який ввжаає, нібито на Анатолію Бондаренку лежить вина за неспроможність заводу «Богдан» розширити своє виробництво.

Нагадаємо, за повідомленням прес-служби Партії вільних демократів, Одарич вважає, що свого часу депутат облради Бондаренко разом з колегами так і не спромігся проголосувати за надання землі заводу під розширення виробництва.

У коментарі «Прочерку» Анатолій Бондаренко заявив, що насправді фракція «Батьківщина» в 2006 році одностайно голосувала за виділення землі заводу.

– Цьому є підтвердження. Одарич може звернутися до секретаріату Черкаської обласної ради і отримати виписку з рішенням та поіменним голосуванням. Людина, не володіючи інформацією, робить якісь заяви! Не хочу називати Сергія Олеговича ганебними словами. Але я сам звернувся секретаріат і ось тримаю виписку, де сказано, що рішення було прийняте від 16.06.2006 року за номером 2-12/5 «Про погодження Луцькому автомобільному заводу земельної ділянки». Тож легше всього шукати нині винних, коли ти не при владі. Але треба було бути чесним і послідовним, коли ти був при владі! Ось в чому справа! – емоційно висловився Анатолій Бондаренко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100