PM99image002 У місті Сміла на Черкащині пройшла акція в пам’ять міліціонера, якого напередодні вбив злочинець під час проведення оперативно-розшукових заходів органами внутрішніх справ, передає інформаційне агентство УНН з посиланням на Смілянський міжрайвідділ  МВС.

Сьогодні працівники міліції Сміли разом з родичами загиблого міліціонера вийшли на центральні вулиці міста та на годину перекрили рух транспорту. Таким чином вони  висловили протест щодо соціальної та правової незахищеності працівників МВС, а також щодо відсутності гарантій безпеки правоохоронцям під час виконання службових обов’язків. Акцію працівники МВС та родичі загиблого присвятили пам'яті 22-річного міліціонера, який загинув від рук злочинця.

Акція пройшла без порушень громадського порядку. Працівники МВС та родичі загиблого перемістилися до адмінбудівлі місцевої влади, де продовжили акцію.

Як повідомлялося, вчора під час проведення оперативно-розшукових заходів органами внутрішніх справ громадянином був вбитий співробітник міліції. Цей громадянин також загинув. За цим фактом слідчим управлінням прокуратури області зареєстроване та розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст. 348, ч. 3 ст. 365 КК України. Розслідування кримінального провадження перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

Співчуття рідним та близьким оперуповноваженого Смілянського міськвідділу міліції молодшого лейтенанта міліції В’ячеслава Безпалого висловили Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко, Колегія МВС та весь особовий склад української міліції. Про це інформує прес-служба МВС України.

В’ячеслав Михайлович Безпалий розпочинав свою службову кар’єру в правоохоронних органах інспектором патрульної служби, згодом працював помічником дільничного інспектора міліції, а з жовтня 2012 року – оперуповноваженим Смілянського міськвідділу міліції УМВС України в Черкаській області. Життя В’ячеслава Безпалого обірвалося на 22-му році ….

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Алексис 26.12.2013 21:05
Цитую observator:
Менты требовали закрытия следствия по факту якобы самоубийства Врадия. Поскольку на САМОМ ДЕЛЕ он не покончил с собой во дворе, как заявляют менты. В милицейскую машину он сел живым!!!
ПРокурватура пошла навстречу, и закрыла дело о превышении полномочий.

Ти мабуть трішки не знаєш всього... Ти якось фактами орудуй
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100