На етапі Кубка світу з кульової стрільби, який приймала Гранада (Королівство Іспанія), 20-річний студент Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України Сергій Куліш здобув срібну нагороду. Про це інформує прес-служба Міністерства освіти та науки України.

kylish


Бронзовий призер І Юнацьких Олімпійських ігор у Сінгапурі-2010 кваліфікувався до фінальної частини змагань зі стрільби з гвинтівки з трьох положень з другим результатом. У вирішальній стадії боротьби Сергій Куліш підтвердив свій високий клас, закінчивши змагання на другій сходинці.

Зазначимо, що на дорослому рівні – це найвище досягнення нашого молодого черкаського спортсмена. Досі йому вдавалося двічі підкорити третю сходинку п'єдесталу пошани на етапах Кубка світу.

«Це не є сюрпризом для мене, - сказав майстер спорту міжнародного класу України Сергій Куліш. – Ця медаль була в моїх планах. Мені вдалося показати свої навички в дії. Тому питання удачі тут ні до чого. Я зберігав спокій і старався зробити все якнайкраще».

Голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН, член Національного олімпійського комітету Євген Баженков привітав Сергія Куліша та його тренера з успішним виступом і побажав нових спортивних звершень.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100