реклама Делікат

Депутат Черкаської обласної ради Любов Майборода просить директора КП «Управління з експлуатації Будинку Рад і об’єктів обласної комунальної власності» Михайла Тарана відповісти на її депутатське звернення про проведення ремонтних робіт на 4-му поверсі Будинку рад (бульвар Шевченка, 185).

Зокрема Любов Володимирівну цікавлять юридичні підстави для проведення будівельних робіт; пояснення, чим обумовлена необхідність проведення робіт та як планується використовувати відремонтовані приміщення; хто є замовником та головним розпорядником коштів із виконання робіт; загальна вартість фінансування відповідно до проектно-кошторисної документації; коли почалися та завершаться роботи; а також контактна інформація про організацію, що проводить роботи.

– У той час, як казначейство блокує платежі з обслуговування витрат місцевих бюджетів, два об’єкта – перинатальний центр та Будинок рад – активно будуються й мають «зелену вулицю» у фінансуванні, – дивується депутат. – Тому мешканці міста Черкас цікавляться: чим обумовлена пріоритетність таких витрат?

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100