реклама

реклама

На 41-му році життя раптово перестало битися серце оператора Черкаської обласної державної телерадіокомпанії «Рось» Андрія Єпіфанцева.

У Черкаську ОДТРК «Рось» Андрій прийшов працювати в серпні 2001-го року. За цей час Єпіфанцев зарекомендував себе як високваліфікований фахівець. За його участі в ефіри виходили різні програми та прямі ефіри. А відзняте оператором відео редактори всіх відділів використовували для створення інформаційних матеріалів.

Активно Андрій Єпіфанцев працював у Черкаській Службі Новин. І якої б теми не стосувалися репортажі та сюжети, засобами відеозйомки оператор Єпіфанцев намагався передати суть події та завжди знаходив вдалий ракурс. Тому роботи Єпіфанцева надовго запам’ятовувалися глядачами. До свого дванадцятиріччя роботи на ЧОДТР Андрій Єпіфанцев не дожив всього кілька днів…


Причина смерті – інсульт. Це сталося в Одесі. Чоловік там саме відпочивав. Коли повертався додому, на залізничному вокзалі, за годину до потяга йому раптово стало погано.

Швидка забрала Андрія в лікарню. Однак врятувати його не вдалося.

Лишилася дружина й 9-тирічний син…

Андрій родом із Сахаліну. Найближчі родичі живуть там. Батьків давно немає.

Прохання до всіх, хто знав Андрія - допомогти коштами сім’ї, адже лише перевезення з Одеси до Черкас тіла коштує 4 тисячі гривень.

Прощання 30 липня об 12.00 біля будинку, де жив померлий: Черкаси, вул. Ярославська 34.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Олена Городиська 01.08.2013 20:06
Печальное и шокирующее известие....Ушел очень хороший,добрый, светлый,веселый человек....очень и очень жаль...он останется в нашей памяти навсегда...пусть земля тебе будет пухом..вечная память!!! :sad:
И, уважаемый "Прочерк", прислушайтесь к просьбе,написан ной выше!!!Опублику йте номер счета жены Ирочки для оказания материальной помощи!!!! Давайте все вместе объединимся ради светлой памяти Андрея, поможем и поддержим в горе!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100