реклама Делікат

Вартість І черги реконструкції обласного Будинку рад, де розташована обласна рада та облдержадміністрація, складає більше 17 мільйонів гривень. Про це йдеться у відповіді Головного управління капітального будівництва Черкаської ОДА на запит депутата обласної ради Любов Майбороди. Черкаські ЗМІ повідомили, що за мільйони для «слуг народу» повинні встановити імпортну сантехніку, додаткові душові кабіни, нові двері та вікна, натяжні та підвісні стелі, системи вентиляції, відеоспостереження та протипожежної сигналізації в приміщені тощо.


Однак, як повідомляють у комунальному підприємстві «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» Будинок рад збудовано в 50-х рр. минулого століття. На той час електромережі не були розраховані на сьогоднішнє навантаження, яке збільшилось у декілька раз, а мережі теплопостачання, водопостачання та водовідведення вичерпали свій робочий ресурс. За час функціонування Будинку рад капітальні ремонти не проводились.

По замовленню КП «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» у березні 2013 року спеціалістами відповідних служб (КП «Черкасиводоканал», Черкаський міській РЕМ, КП «Черкаситеплокомуненерго», ЦТП Черкаської філії ПАТ «Укртелеком», Управління держтехногенбезпеки у Черкаській області, Управління ДСНС у Черкаській області, НДІпроектреконструкція, Територіальне управління Державної інспекції з енергозбереження по Черкаській області) проведено обстеження мереж і конструкцій Будинку рад та дана оцінка технічного стану (підлягають реконструкції). По замовленню комунального підприємства у квітні 2013 року для проведення реконструкції Будинку рад згідно із сучасними вимогами та із застосуванням новітніх технологій перед початком проведення реконструкції, ПрАТ «Черкасицівільпромпроект» виконано технічне обстеження Будинку рад та розроблений ескізний проект і зведений кошторисний розрахунок з об’єкту «Адмінбудівля Будинок рад» по бульвару Шевченка, 185/ вул. Б. Вишневецького, 41 в м. Черкаси – реконструкція».

Також «філією ДП «Укрдержбудекспертиза» у Черкаській області надано експертний звіт щодо розгляду ескізного проекту і зведеного кошторисного розрахунку по об’єкту «Адмінбудівля Будинок рад» по бульв. Шевченка, 185/ вул. Б.Вишневецького, 41 в м. Черкаси – реконструкція».

Замовником проведення робіт і розпорядником коштів по реконструкції Будинку рад є Головне управління капітального будівництва облдержадміністрації. Головним управлінням капітального будівництва проведений тендер на здійснення робіт з реконструкції Будинку рад, який виграло ТОВ «Черкасиміськбуд».

реклама

Коментарі  

 
0 #8 Кленов 01.08.2013 17:58
Цитую к:
Как у той немытой тетки,р*жа и шея чистая,остально е-грязь,троллейбу сов,светофоров, тротуаров,дорог нет,зато здание ОДА будет супер !


Ну по троллейбусах,св етофорах,тротуа рах-это все вопросы к Одарычу.А через некоторое времени и с нынешней городской власти спросить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 незнайка 01.08.2013 11:03
Перенос троллейбусной линии на улицу Крещатик (Урицкого) ПРЕДУСМОТРЕН?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 Loki 01.08.2013 10:24
Хто это там снова гадости за новую сантентехнику придумывает? Власть опорочить хотят? Да все давно знают, шо отродясь в любых исполкомах никакой сантехники небыло!! Руки и ноги можновладцы всегда о народ вытирали, а по большому всегда сверху на фсех! Один унитаз всегда только стоит в выконкомах, в "расстрельной" комнате. Неугодных сливать, там типо того - предал интересы твёрдых сортов партийной элиты, неоткатился вовремя,... Выкажут изменнику підозру, заведут туды, присядет он там опечаленно - от испуга, а они, в дырочку подглядывающие, нажмут на слив..... И на утро в ipad 5, мааааааленький такой Pop-up в уголке из золотого унитаза, и сразу ж "бульк!!". Хто не успел прочитать, как говорится - исполком не виноват!
Храм або каплычку строить будут на 4 этаже. Какой же щас обком партии без них. Спецаппаратуру повыкидают до основанья, а затем, мы наш мы новый храм построим....)))).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #5 незнайка 01.08.2013 09:42
ПрАТ ЧЕРКАСИЦИВИЛЬПР ОЕКТ передбачено писля реконструции використання 412 кабинету депутаткою Майбородою КАК В БЫЛЫЕ ГОДЫ? ВОНА надавала свои пропозиции? Вси врахували?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Фугас 01.08.2013 08:43
Еще в мае один известный в городе архитектор поведал мне "на ухо" про этот движ и о том, что его коллеги делали все работы за спасибо, их тупо нагнули. Думаю, и рабочих тоже. Господа чиновники, а что, наши больницы, школы, спортзалы в школах и т.д. меньше нуждаются в ремонтах? Им меньше нужны элементарные условия чем вам душевые и комнаты психологической разгрузки? Ну и кто вы после этого?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Блок 01.08.2013 08:42
Все вірно, це ж не садочок чи школа в глухому селі. це храм влади!!! Стидно за таке відношення до свого народу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 федор принципиальный 01.08.2013 08:40
С голой з****цей-без коммунального транспорта,доро г,тротуаров,све тофоров зато с отремонтированн ой ОДА,подза***ли здание,что ли великие керивники ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 к 01.08.2013 08:30
Как у той немытой тетки,р*жа и шея чистая,остально е-грязь,троллейбу сов,светофоров, тротуаров,дорог нет,зато здание ОДА будет супер !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100