Депутати Черкаської міськради Анатолій Коверський, Руслан Донець, Валерій Вишиваний, Юрій Бондар та Борис Лєбєдцов, які заходили до міськради по квоті «Фронту Змін», а нині отримали посвідчення Партії регіонів та посилити фракцію регіоналів у міськраді, усі свого часу затверджувалися лідером партії «Фронт змін» Арсенієм Яценюком. Про це «Прочерку» повідомила депутат Черкаської обласної ради від «Фронту змін» Юлія Воєвода, яка раніше очолювала обласну організацію партії в області.

Борис Лєбєдцов та Анатолій Коверський тепер з членськими квитками ПР

Борис Лєбєдцов та Анатолій Коверський тепер з членськими квитками ПР


– Списки узгоджувалися в Києві. Але рекомендував їх до нас начальник обласного виборчого штабу на місцевих виборах, юрист партії Володимир Рябінін. Він їх добре знав і рекомендував як надійних людей. Потім була зустріч цих депутатів з Яценюком, який і приймав остаточне рішення. І спершу ці люди справді гарно включилися в роботу, а потім, очевидно, на них стали тиснути… – припускає Юлія Воєвода. – Прикро, що так сталося.

Як повідомляє «Прочерку» голова обласної організації партії «Фронт змін» Наталія Старікова, в цілому по області за порушення партійної дисципліни з партії було виключено 21 людина.

– Щодо нинішніх депутатів, які вступили до лав Партії регіонів, то хоч я їх і не затверджувала свого часу в список, проте відповідальності з себе не знімаю. Тепер наші виборці немов ошукані, адже ніхто з «Фронтну змін» не представлятиме їхніх інтересів в міськраді. Саме тому я наголошуватиму на тому, що має бути механізм відкликання депутата, – зазначає Наталія Старікова.

Що ж до самих депутатів, то, вони неохоче коментують свій перехід в ПР. Так, Анатолій Коверський коротко зазначив, що це його особисте рішення. Борис Лєбєдцов сказав, що по телефону подібні речі не коментує, а Валерій Вишиваний, який нині призначений директором департаменту екології та природніх ресурсів облдержадміністрації, взагалі не відповідає на телефонні дзвінки...

реклама

Коментарі  

 
0 #16 Чукча 07.08.2013 14:54
Шо там твориться :o то гвалтують, то ошукують
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #15 Ужасть 05.08.2013 12:30
Мои прогнозы еще марта 2012 года сбываются 100х100%. В Украине нет опозиции. Опозиция она может быть одной, а не в лице 45 партий (и тем более гетьманов) без программы, устава и оприлюденых списков членов партии. А так это КОДло, шобло, ОО и т.д. а короче политическая биржа аферистов с целью заработать денег,(да, именно денег и для себя), на переход,(вступл ение) в ту или иную партию (фракцию) которая остро нуждается в голосах для достижения своего большинтсва при голосовании.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #14 ВВ 05.08.2013 10:39
Цитую Очерет:
Цікаво хто наступний, Радуцький, Мамалига, Воротнік чи Стаднік, Савенко чи Мирза, Бакашев? Запасайтесь попкорном!

Радуцького не візмуть, бо психічно не урівноважений.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #13 Правда 04.08.2013 22:10
Подивіться на цю п*ку Каверського-тушки!?! На майбутнє - голосуйте душею!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #12 Karton 04.08.2013 15:14
Скільки в них ще буде перебігань!!!!!
Традиція вічна?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #11 Юлія В... 03.08.2013 21:55
Наразі партія "Фронт змін" - єдина яка розрахувалася з людми в Черкаській області, а може й по Україні( не маю даних) за всі проведені роботи по виборчих компаніях. Ніхто зі скандалом мене не звільняв!!! Запитайте у А.П.Яценюка Я з партнерами по партії досі в чудових стосунках- з тими які розпочинали справу " ФЗ " з перших днів. спілкуюсь з усією Україною. Дякую всім за співпрацю і за те що не забули.
- Відповідальност і ніхто з себе не знімає за людей які не витримують часом. але!!!! давайте подивимоь на заручників ситуаціїї - Вчителів , лікарів -- це по перше-
по друге якщо є власні переконання перейти в іншу структуру - ОПОЗИЦІЙНУ- не бачу принципу тушкування. А людей , які незадоволені тим чи ішим ніхто не відміняв.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #10 федор принципиальный 03.08.2013 18:20
Хамелеоны и запроданцы-от мазепы до сегоднешних"патриотов".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #9 Сеня Рудик 03.08.2013 01:32
це все тому, що в партіях не ведеться організаційна робота, а більшість лідерів вважають партію своєю власністю
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #8 СОФІЯ 02.08.2013 21:32
ЦІ БУЛИ ПРОДАЖНІ ІЗ САМОГО ПОЧАТКУ. А ВИШИВАНИЙ - ТО ВЗАГАЛІ ПОЛІТИЧНА П**ІЯ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #7 observator 02.08.2013 20:49
Цитую Фронтзмінівець:
Хто б говорив: Старікова до сих пір фінансується Табаловим (не зрозуміло що це за гра, адже Табалов - тушка, проте гроші на Черкаську область виділяє), а Воєвода Юля в свій час, будучи головою Фронту змін, продала всі прохідні місця в списках - за гроші, примудрившись вкрасти ....грн. - в ході передвиборчої компанії - за що і була звільнена з посади Яценюком зі скандалом.... а тепер ще щось коментує

Называй поимённо тушек, которых включили в списки Воевода или Старикова. А кролячьи тушки - вот они, на виду! И ПРиБЮТ в горсовете - голубым з***м светит.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100