реклама Делікат

Парламентська більшість не хоче виборів в «проблемних» округах, але будучи змушеною їх призначати, обирає такі дати, на які не погоджується опозиція. Про це в інтерв’ю виданню «Україна молода» повідомив голова КВУ Олександр Черненко.

– Довибори у ВР у п’яти «проблемних» округах мали відбутися весною, потім влітку, тепер звучить дата 22 грудня — вибори «під олів’є». Ці вибори відбудуться, коли за них проголосує більшість у Верховній Раді. Більшість не хоче цих виборів, але змушена їх призначати у зв’язку з Вільнюським самітом. Тож обирає такі дати, на які жодним чином не погоджується опозиція, – зазначає Олександр Черненко.

На думку експерта, опозиції боротися за ці вибори набагато легше, ніж боротися на виборах.

– Їхні кандидати в округах мають переваги, але ситуація буде не така, як у 2012 році. Швидше за все, буде не п’ять, а сім округів, конкуренти будуть інші, можливо, будуть вкладені більші кошти, задіяні інші технології, – сказав Черненко. – Для більшості не стоїть питання – обирати п’ять чи сім «додаткових депутатів». Навіть якщо всі сім мандатів відійдуть опозиції, на розклад у парламенті це не вплине. У більшості є запас 25–30 голосів. Тут питання психологічне: хто виграє «розминку» перед президентською кампанією–2015. Це боротьба не за персоналії, не за мандати, а за маленькі перемоги перед великою битвою.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 авжеж 05.08.2013 19:57
Цитую Милый друг:
До речі, а вона вже десь працює?


чекайте скоро замість Топчій. Ірину зливають...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Милый друг 05.08.2013 17:11
До речі, а вона вже десь працює?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Домдва 05.08.2013 16:41
Опять політіка. Кагда уже шось про Сисоєву буде?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100