реклама Делікат

Генеральний директор Черкаської обласної державної телерадіокомпанії «Рось» Олександр Трухманов знайомий з головою Черкаської ОДА Сергієм Тулубом з 1999 року. Про це Олександр Борисович розповів в інтерв’ю сайту «Прочерк».

– Познайомився з ним в 1999 році. Тоді він був у владі, в міністерстві, а я був режисером програми «Епіцентр» на телеканалі «1+1». У програмі було інтерв’ю з Сергієм Тулубом. З того часу я з ним знайомий. Як часто підтримуємо зв'язок? Ну от після тієї передачі я спілкувався з ним наступного разу вже в травні цього року, коли велись розмови щодо мого призначення на посаду гендиректора «Росі», – зазначив Олександр Трухманов.

За його словами, хоч телерадіокомпанія і є державною, проте вказівок від обласної влади він не отримує.

– Я намагаюся уникати її впливу… Звісно як держслужбовець я просто повинен згідно статусу тримати зв'язок з владою. А далі… Намагаюся слухати і реагувати, якщо виникають якісь запитання.

Читайте також: На телекомпанії «Рось» представили нового керівника

Про перші враження від телерадіокомпанії та перші кадрові рішення нового гендиректора, про те, за що він хоче «тріснути» когось по руках, а також про те, презентацію якого кандидата в президенти він свого часу готував, – про все це читайте згодом на сайті «Прочерк».

Нагадаємо, що Олександр Трухманов вже третій «приїжджий» керівник на ОДТРК «Рось» після скандального звільнення в 2010 році з цієї посади через конфлікт з головою Черкаської ОДА Сергієм Тулубом Михайла Калініченка. Після нього керівником телерадіокомпанії був призначений Юрій Уздемір з Харцизька, друг губернатора Сергія Тулуба. Він пропрацював на посаді майже два роки і встиг зайти депутатом за списками ПР до обласної ради. Наступною очільницею «Росі» стала Лариса Єфремова із Запоріжжя. Вона покерувала телекомпанією трохи більше року і пішла через конфлікт з Сергієм Тулубом

реклама

Коментарі  

 
+4 #6 космос 18.10.2013 20:21
Предвыбоная кампания??? О какой кампании можно говорить, когда гендиректор Трухманов полностью игнорирует свои обязанности, он должен быть в курсе событий, ходить на планерки в ОДА, чтобы хоть знать, что делается в области. Да ему эта область в печынках. Нахапает, и уйдет, как попередники. Ну. что за невезуха.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Горгона 15.08.2013 19:45
Він намагається. Скоро пан губернатор присіче ці намагання на корню.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Karton 06.08.2013 15:00
А телевізія черкаська НІЯКА! І хто б і що не уникав,барахло є барахло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Фугас 06.08.2013 09:45
Цитую Фугас:
Не, ну "намагатись уникати" он, конечно имеет право. Как девушка******** ************

Прочерк, вы перегибаете с купюрами. В комменте не было ни одного некультурного слова.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Loki 06.08.2013 09:44
На фото - ну второй алан чувак, заряжающий заварник, чашку кофа, сливки и стакан с водой. Представляю, шо будет делаться во время его сеансов по другую сторону голубых экранов)))).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Фугас 06.08.2013 09:20
Не, ну "намагатись уникати" он, конечно имеет право. Как девушка******** ************
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100