реклама Делікат

Говорячи про об’єкти енергетики та свої досягнення в інтерв’ю «Економічній правді», глава наглядової ради «Київенерго» Іван Плачков згадав добрим словом і про голову Черкаської ОДА Сергія Тулуба.

– Працюючи міністром, я в 1999 році ініціював і організував фінансування закінчення будівництва Ташликської ГАЕС. Також були відновлені роботи на Дніпровській ГАЕС. Сьогодні успішно працюють перші черги цих унікальних гідроакумулюючих електростанцій, – розповів Іван Плачков. – Заради справедливості зазначу, що ці об’єкти та багато інших були відроджені завдяки підтримці Валерія Павловича Пустовойтенка, коли він був прем’єром. Сергій Тулуб при підтримці президента Леоніда Кучми закінчив і ввів в експлуатацію два атомних блоки, за що цілком заслужено, на мій погляд, отримав героя України.

На переконання Івана Плачкова, багато чого в житті залежить від нашої небайдужості, бажання створити, незважаючи на всі складності політичних процесів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #7 Нестор Іванович 06.08.2013 16:24
Правильніше сказати не за що, а за скільки !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Гонта 06.08.2013 13:37
Ну подобається їм купувати собі золоті прикраси у вигляді п'ятикутної сатанинської зірки. Ну то нехай носить. Зразу видно - М-А-С-О-Н. Тай в адміністрації президента гроші не зайві, тим більше що вони не пахнуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #5 НУ-и-НУ 06.08.2013 11:13
Не парьтесь, друзья, и не пытайтесь в нашем государстве найти справедливость и закон. Нет этого и в ближайшие десятки лет не будет.Инженера и работяги, которые строили атомные блоки - уже забыты, а вот такие тулубы, которые только планерки устраивали и задания выдавали со сроками - те Герои Украины. Фу, как все это мерзко и противно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #4 ирина 06.08.2013 10:36
ввів в експлуатацію...перетрудився!!! что выдающегося он сделал своими руками или умом?? любой( практически) руководитель при поддержке умных инженеров и денег с бюджета добился бы таких же результатов!! за что героя? он прославил Украину??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 Loki 06.08.2013 10:23
Ну если атомные блоки, которые он строил, такие же как и автодороги в черкасской области, то не пора ли народу самому задуматься о возможных последствиях этого эксперемента, не дожидаясь официального обьявления эвакуации?)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Фугас 06.08.2013 09:43
А Википедия пишет, героем он стал за "выдающиеся заслуги в развитии АТОМНОЙ энергетики". Ну не важно. Главное - 13 августа ему 60 и заметочка,видат ь, неспроста. Неуж-то получит вторую звезду за "выдающиеся заслуги в строительстве автодорог в Черкасской области"? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Вербицький 06.08.2013 09:41
Регіонали зняли звання Героя України з Степана Бандери. Сприймає його хто чи ні, він набагато століть вперед непересічна історична постать! А хто згадає так званих героїв, як Прошкуратова, Тулуб, Бобов... це просто брязкальці, які отримали, або купили це звання. Це віє кітчею!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100