реклама
Sucurity Police

реклама

Прийнявши програму соціально-економічного розвитку Черкаської області – фінансове втілення програми «Будуємо нову Черкащину», депутати облради визначили і 14 пріоритетних інвестиційних проектів, кошти на які спрямовуватимуться у 2011 році передовсім. Щоправда, у списку, не зазначені суми, які область сподівається залучити на їх втілення.

Під номером 1 у списку – звичайно ж, обласна дитяча лікарня, яку 9 березня має відкрити Президент Віктор Янукович. Обласна рада вже спрямувала цього року 2 млн гривень на обладнання і ще 500 тис гривень на житло для працівників за рахунок заощаджених коштів, що залишались на рахунку ще з минулого року.

На 2-му місці – будівництво хірургічного відділення райлікарні у Городищі, на 3-му – завершення будівництва школи у Драбові.

Левова частка пріоритетів припадає на Канів та Канівський район – аж 7.

Тут і реконструкція Успенського собору на благоустрій території довкола нього, завершення реконструкції у Шевченківському заповіднику, і туристичний центр «Авто-ріка» із терміналом та реконструкцією причалу у Каневі, і будівництво площі в Каневі на перетині вулиць Олега Кошового та Героїв Дніпра, реконструкція очисних споруд, укріплення берега у селі Пекарі, і – найголовніше – на 6-му місці серед пріоритетів – «гелікоптерний майданчик з пасажирським терміналом з пропускною спроможністю 50 пасажирів за годину з під’їзною дорогою» біля с. Пекарі. А він, як вже розповів у Черкасах віце-спікер Верховної Ради Микола Томенко, коштуватиме 2,6 млн гривень – із коштів, виділених на підготовку до Євро-2012. Втім, така увага до Канева не тільки через чемпіонат, а, передовсім, через 150-ту річницю перепоховання Шевченка, яка відзначатиметься 22 травня цього року.

Реконструкція очисних споруд у Золотоноші – на 11-му місці.

І на останніх місцях, 13-му і 14-му – відновлення роботи Черкаського аеропорту та Черкаського річпорту. Щодо останнього, то губернатор Сергій Тулуб, заявив, що його відновлення має принести керівникові Черкащини «моральне задоволення».

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 гонта 21.02.2011 18:32
Друзі, що ви переживаєте за плавзасоби. Тулуб перевезе свою 50-и метрову італьянську яхту і будуть бороздить простори широкого Дніпра, горами хвилю підійма.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Санитар 21.02.2011 09:36
Есть такая поговорка в Украине: "Не родив мак шість років і голоду не було". Убухать сотни миллионов в речпорт в который за год будут заходить три транзитных круизных теплохода? Ведь "ракет" и "меторов" давно уже нет. Убухать сотни миллионов в аэропорт? ЧТО-ТО Я НЕ УВИДЕЛ СРЕДИ ПРИОРИТЕТОВ ОБЕЩАННЫХ АВТОДОРОГ, КАК ПО ГОРОДУ ТАК И ПО ОБЛАСТИ!!!!! :cry: :cry: :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Вадим 20.02.2011 18:25
Учитывая то, что весь берег села Пекари, так или иначе, находится в частной собственности, вопрос: почему укреплять берег должны за счет государства, а не за счет тех, кто им владеет? Хоть один проголосовавший ЗА депутат может ответить не этот вопрос? - уверен, что нет, так как никто из них не признается, что он продался либо испугался
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Сірко 20.02.2011 13:08
Аеропорт тільки прийшов Тулуб на Черкащині був на першому місці, та й що літаки вже літають" А тепер річпорт на останьому місці, тим паче працювати не буде, тому що плавзасобів не має, якщо не має коштів для того щоб відремонтувати адмінбудівлю, то про які плавзасоби можна говорити
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 гонта 20.02.2011 10:36
А куди поділись ті пріорітети з якими Тулуб з підтанцовкою йшов на вибори? Тепер голови РДА нехай пояснюють жителям практично всієї області і всіх районів: чому не завершуються будівництва газопроводів, обіцяних шкіл, доріг, лікарень і т.д. все що ці брехуни обіцяли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100