реклама

реклама

Ремонт Черкаського річкового порту завершиться за 3-4 тижні. Про це 16 травня на прес-конференції журналістам повідомив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

– Вісімнадцять років тому віддали цей річпорт за копійки приватним особам. І він до того стану вже дійшов, що ще б трохи і розвалився зовсім. Зараз ми почали його відновлювати, реконструкцію робити… Коли розібрали дах, подивилися всі конструкції – там жах, аварійна ситуація. Нам треба все по новій робити. Коли подивилися прибережну стінку, куди пароплави підходити будуть, то побачили, що там такі тріщини пішли, воно ж завалиться. Тому якраз починаємо зараз над цим працювати. А там же треба дозволи всіх інстанцій, а просто так не дадуть «добро» на ремонт цієї причальної стінки. Треба додаткові кошти. От все і затягується. Але я думаю, що найближчим часом, за три-чотири тижні ми річпорт запустимо, – сказав губернатор.

Як повідомив Сергій Тулуб, його також хвилює наповнення річпорут рухомим складом.

– Добре, річпорт буде. А на чому люди мандруватимуть по Дніпру. Це питання вирішили. Якраз до того часу, коли ми будемо перерізати стрічку, вже будуть три пароплави, – запевнив Сергій Тулуб.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Мойша 17.05.2011 17:03
Вот бы еще вернуть и отремонтировать "скомунизденую" при хозяйственике Олийныке городскую баню на Шевченко-Пионерская. Что-то построить или достроить непонятно, что наполовину построенное на перекрестке Шевченко-Б.Хмедьницкого (напротив ресторана "Государь"). Или может отдать эту уродину под пейнтбольные соревнования????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100