реклама

реклама

В останньому випуску телепрограми «Країна, яка нам потрібна», що транслюється на ТРК «Рось», заступник міського голови Черкас Павло Карась назвав «гів**м» депутата обласної ради від Комуністичної партії Івана Костогриза.

Випуск був присвячений Дню Незалежності.

– Я не святкую День Незалежності. А що святкувати? Скажіть, у чому цінність незалежності? У нинішньому світі бути незалежним просто неможливо. Ми всі від когось залежимо. Незалежним був тільки Робінзон Крузо на безлюдному острові до того часу, поки не з’явився П’ятниця, – припустив комуніст Іван Костогриз.

Далі він зазначив, що «українська незалежність – це фікція».

– Ну давайте відсвяткуєте знищену медицину, сім мільйонів вимерлих на Україні… – запропонував Костогриз.

– Давайте відсвяткуємо вісім мільйонів замордованих під час голодомору… – перебив Карась Костогриза.

– Та то ще треба довести! – «закинув» Костогриз.

– Не треба нічого доводити! А в українських селах їли люди один одного!.. – нагадав історію Павло Карась.

– Та то все страшилки! – безапеляційно заявив Іван Котогриз.

– Це все було! Це не страшилки! Є живі люди, які це пам’ятають… А у вас вистачає совісті жити в цій країні, носити прізвище Костогриз, бо, мабуть, у вас хтось в роду був козак. Але ви зрадили цього козака, стали запроданцем, соромом української нації! Основна проблема незалежності України в тому, що в Черкаській обласній раді є таке, вибачте, гів*о, як Костогриз! – заявив Карась.

Значна кількість присутніх йому зааплодувала.

– Я думаю, всі розумні люди сповна оцінять цей «спіч». Оце є породження нашої незалежності, – показав рукою на Карася Костогриз.

– Це не «спіч», а правда! Так, це породження незалежності, що я нарешті у вільній країні поставити на місце комуніста. Оце вже є результат, – запевнив Павло Миколайович.

Дивіться також ВІДЕО (з 9 хвилини)

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #18 Вадос 26.08.2013 22:10
Та Карась і сам як мішок г.....!!))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #17 observator 26.08.2013 17:37
Вдумайтесь, как меняется отношение к одному и тому де поступку: "Зампред горисполкома назвал гражданина г-м"; "Зампред горисполкома назвал депутата облсовета г-м за ложь"; "Зампред горисполкома назвал коммуниста г-м за ложь о Голодоморе". Разница-то какая!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #16 Чесний 26.08.2013 17:31
Думки зщ приводу тоъ чи іншої політичної сили чи ідеології можуть бути різними, однак завжди має бути толерантність. Ну нахамив Карась комуністу - і що від того змінилося? Тільки виставив себе у прямому ефірі душевнохворим та імбіцилом. А взагалі за таку поведінку Карася, як чиновника, треба звільняти. Чим він краще за Воротника, який нахамив в інтернеті?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #15 ддд 26.08.2013 13:07
А різати відео вас на навчили?))- :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #14 Віктор Д. 26.08.2013 10:31
Молодець, Павло Миколайович!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #13 Максим 25.08.2013 19:05
Свою думку потрібно доводити коректно та тактовно.....і хамство, перебивання співрозмовника говорить лише про те що людина котра так себе поводить просто відчуває брак доказів своєї позиції, і намагається таким негарним чином, цей брак компенсувати.
Ведучого дуже сильно образило те що всі так накинулися на комуністів...але чи не повинен ведучий бути нейтральним у даній телепередачі?
А що стосується тем піднятих у відео, хочу сказати наступне:
1. Нинішні комуністи давно вже такими не є. У них єдина ідеологія - гроші. Активне співробітництво комуністів з владою задля захисту своїх капіталів давно ні для кого не є секретом.
2. Після 1991 року саме колишня партійна і комсомольська номенклатура попідгрібала під себе найбільш прибуткові підприємста, порозпродувала колгоспи та промислові підприємства. Колишні чиновники залишились в своїх кріслах і мали можливість втілити це в життя.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #12 Loki 25.08.2013 18:56
Похоже что карась решил во всём пойти на обострение. Но он не подумал, что он как врач за время своих адмистративных похождений деградировал. Теперь только в украине сможет устроиться эскулапом, даже в россии он уже никому не нужен. Как будет развиваться его вариант "Б" покажет время))).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #11 Утомленный этим солнцем 25.08.2013 18:44
Цитую федор принципиальный:
......заставляет думать о нем,как о душевнобольном.....

А как вы думаете, каким образом .....избежал службы в армии ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #10 стабилизец 25.08.2013 13:09
Пора бы уж привыкнуть, что словарный запас у Новой Элиты как у трактирщика Паливца (Гашек), - всего два слова "г...", и "пакращення".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #9 Юрій 25.08.2013 12:16
Відповідно до ст 2 ЗУ "Про Голодомор..." "публічне заперечення Голодомору 1932–1933 років в Україні визнається наругою над пам'яттю мільйонів жертв Голодомору, приниженням гідності Українського народу і є протиправним". Шкода, що закон не встановив кримінальну відповідальніст ь за таку наругу для такої с*****ти, як Костогриз.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100