реклама Делікат

реклама

Олена Тищенко очолила Смілянську міську організацію політичної партії "УДАР Віталія Кличка". Таке рішення було ухвалено на звітно виборчій конференції парторганізації у суботу, 7 вересня. Про це інформує прес-служба партії.

Крім того, до складу керівного складу міського "УДАРу" також увійшли жінки: заступником голови по агітації та пропаганді стала Ольга Кондратенко, а заступницею по роботі зі ЗМІ та зв’язках із громадськістю обрана Ірина Копійка.

"Це вже четверта місцева партійна організація в Черкаській області, яку очолила жінка. Ми сподіваємось, що ці сміливі жінки, які володіють достатнім політичним досвідом та займають принципову життєву позицію, зможуть гідно представляти партію сучасного європейського зразка", – заявив Віталія Іляшенко.

Нагадаємо, що окрім Смілянської міської організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» жінки керують також у парторганізаціях Звенигородки, Канева та Канівського району.

Очікується, що місцеві парторганізації також очолять жінки у Золотоноші та Жашківському районі, – повідомляють у виконкомі Черкаської обласної організації.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 підлабузник 10.09.2013 00:16
а хтось в курсі, як її по батькові..?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100