реклама Делікат

реклама

Робоча група з ліквідації заборгованості заробітної плати в комунальних підприємствах працює неефективно. Таку думку висловив учора на вранішній нараді в міськвиконкомі в. о. міського голови Віктор Білоусов.

Він дав доручення директорам департаментів розібратися з заборгованістю із заробітною платою в КП «ЧЕЛУАШ», «Земля», «Інститут розвитку міста», «Екологія» вже до кінця вересня.

– Що стосується КП «Черкасиелектротранс» та інших питань, пов’язаних з фінансуванням, то я зустрінуся з представниками Міністерства фінансів і казначейської служби. Сподіваюся, буде якийсь результат. Скажу лише, що ситуація зараз важка, – констатував Білоусов.

Крім того, він дав завдання писати листи в ОДА та прокуратуру щодо керівників тих комунальних підприємств, де суми заборгованості не зменшуються.

– Крім того, ви не виконуєте моє доручення щодо закріплення комунальних підприємств за конкретними посадовими особами міськвиконкому, – нагадав своєму заступнику Віктор Білоусов. Перший заступник міського голови Віктор Беззубенко записав собі це завдання в блокнот.

Віктор Беззубенко також наголосив на тому, що на деяких комунальних підприємствах заборгованість не зменшується, а навпаки збільшується.

– На це є об’єктивні, а є і суб’єктивні причини. Якщо по КП «Інститут розвитку міста» я знаю, як виходити з ситуації, то щодо заборгованості по КП «Земля» та по КП»Екологія» я не чув ніяких пропозицій... – прозвітував перший заступник міського голови.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #4 ФАКТ 11.09.2013 13:02
Значит ничего сделано не будет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Виталька 11.09.2013 12:53
Да с КП «Інститут розвитку міста» вообще охр*ненный выход нашли. просто всех вышвырнуть на биржу и никаких задолженностей. МОЛОДЦЫ!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 незнайка 11.09.2013 09:05
Так что с лимитами на газ Месяц до начала отопительного сезона
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Виктор 11.09.2013 09:02
Сплю и вижу как его "доручення" бросились исполнять.)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100