реклама Делікат

реклама

Депутата Скибинської сільської ради Жашківського району на Черкащині, члена Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Юрія Лопатинського після його чіткої позиції на сесії ради, що захищає інтереси сільської громади і йде врозріз із планами районної влади, почала репресувати районна прокуратура та інші органи контролю.

Ще у кінці серпня 2013 року Скибинський сільський голова Володимир Ломачинський заявив депутатам сільської ради, що субвенцію у розмірі 100 тисяч гривень, що було спрямовано з держбюджету до бюджету села на потреби громади, потрібно передати до… (!) районного б'юджету, бо там, мовляв, "їм знайдуть краще застосування". Коли ж свободівець спільно з іншими депутатами відмовився спонсорувати з сільського бюджету прагнення районної влади, проголосувавши "проти" передачі коштів до районного бюджету, і тим самим зірвавши ухвалення рішення, представник "регіоналів" наголосив, що тепер депутатами-опозиціонерами "займатиметься прокуратура".

І дійсно – за кілька днів після проведення останньої, провальної для влади сесії сільради, на початку вересня на депутатів-опозиціонерів почав чинитися тиск з боку органів влади та прокуратури з недвозначними натяками "проголосувати" правильно. Зокрема на свободівця Юрія Лопатинського, що є дрібним підприємцем, власником невеликого сільського продуктового магазину, влада здійснила цілу атаку різноманітними органами з контролю – зокрема "перевірку" було здійснено прокуратурою та податковою інспекцією. Варто зауважити, що прокуратура перевіряла, серед іншого, чи вчасно здав податкову декларацію Юрій Лопатинський, таким чином намагаючись знову працювати за "канівським сценарієм", за яким поза законом та логікою позбавили депутатського мандату міської ради свободівця Юрія Гамалія. Та Юрій Лопатинський, будучи підприємцем, давно і вчасно здав декларацію про доходи до податкової адміністрації.

Про це інформує прес-служба Черкаської обласної організації ВО «Свобода».

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Чесний 12.09.2013 10:22
Цитую observator:
Нечесний, а ты поедь в то село и спроси у людей! Лопатинский заявляет о конкретных фактах, которые легко проверить.

Я вам теж можу заявити о конкретних фактах. Ви мені повірите? Це все словоблудство. Просто мене харить оця от ніша мучеників, яку на себе нацепили опозиціонери так звані.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 observator 11.09.2013 22:16
Нечесний, а ты поедь в то село и спроси у людей! Лопатинский заявляет о конкретных фактах, которые легко проверить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Чесний 11.09.2013 19:11
Та їх як послухати, то вони завжди виступають за інтереси людей і їх при цьому обов'язково має пресувати влада. Теж мені великі мученики.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100