реклама Делікат

реклама

Депутат міської ради від Партії регіонів Олексій Арсенюк готовий відстоювати свою думку щодо неефективності заступника міського голови Черкас Павла Карася перед фракцією. Про це він повідомив журналістам у перерві останнього засідання міської ради.

– Я вважаю, що депутати вже могли оцінити всю його роботу. З фракцією я не говорив ще про це, але свою думку готовий відстоювати. Незамінних людей немає! Я буду ставити питання про звільнення його з посади заступника міського голови. Для цього слід ще зібрати документи. Не просто ж ляпати язиком! – запевнив Арсенюк.

Нині він ініціює позачергове засідання міськради, де Карась має відзвітувати про готовність міста до зими.

– Тоді буде ухвалене рішення: або залишати його, або звільняти. Тому що зараз я не бачу роботи. Наприклад, сміття не вивозиться. Я по телебаченню бачив, як люди з «Митниці» скаржаться, Карась там виступає. Та не сиди в кабінеті! Бери відро і винось це сміття! Тобі за це гроші платять! Якщо не можеш організувати роботу, то йти з посади. Нехай зайдуть молоді люди, що можуть справитися з цією роботою. Всі вже побачили його роботу – це балачки. Його краще відправити у відрядження на весь термін з квитком в один бік, – вважає Олексій Арсенюк.

Між тим він нагадав, що за роботу свого підлеглого – заступника міського голови Павла Карася – відповідає в. о. міського голови Віктор Білоусов.

– Ми доручили Білоусову виконувати обов’язки міського голови, бути господарем міста, а не влазити в політику. Не Карась, Іванов, Сидоров чи Арсенюк буде винен у тому, що робиться в місті. А саме Віктор Білоусов. І він має підібрати собі команду, – підкреслив депутат.

Однак Павло Карась – не єдиний, до кого має претензії Арсенюк.

Входження міста в зиму все покаже. Можливо, весь виконком піде у відставку. Все покаже 15 жовтня. Може, навіть не депутати піднімуть це питання, а громадяни міста. Якщо вчасно не буде води й тепла…

Нагадаємо, сам заступник міського голови Черкас Павло Карась на нещодавній прес-конференції запевнив, що місто до опалювального сезону готове.

реклама

Коментарі  

 
+5 #6 стабилизец 17.09.2013 09:33
Явно метит на его место. (Карася или Белоусова). Даешь ОБочкование Черкасс.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 будячок 16.09.2013 14:00
А сам на яку "рибу" схожий? :cry: цитати: "Я по телебаченню бачив, як люди з «Митниці»...", "З фракцією я не говорив ще про це, але свою думку готовий відстоювати" ... БАЛАБОЛ!!!! :oops: :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Братушка 16.09.2013 13:23
Максимович - молодець братушка! Дійсно - діждемось 15 жовтня і знову почнеться - зима прийшла не вчасно, ми не очікували, техніка не готова... Готуй, Карась, санки влітку... І за базар відповідай!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Юрій 16.09.2013 12:39
Нічого. Одарич зараз доведе, що Арсенюк незаконно отримав мандат, от тоді і подивимося у кого буде зворотній бік)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 иван 16.09.2013 12:01
мочи рыбу мутную карася позорного робеспьера предателя коллаборационис та
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #1 Виктор 16.09.2013 11:59
А сам то сам? Арсенюк, умом то не блещет...)))

"навіть не депутати піднімуть це питання, а громадяни міста." и вынесут всю депутатскую шоблу на новые выборы, от вы тогда закрутитесь... :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100