реклама Делікат

реклама

 Генеральний директор холдингу «Агрозлатодар» та колишній голова Черкаської облдержадміністрації Володимир Лук’янець сьогодні під час прес-конференції на прохання «Прочерку» спрогнозував, якими будуть результати перевиборів у «проблемних» округах 15 грудня.


– Сьогодні ні для кого не секрет, що Партія регіонів має низький рейтинг. Тож все залежить від того, хто піде на перевибори. Якщо піде Тулуб (голова Черкаської облдержадміністрації, – ред.), виграє однозначно. Думаю, що він просто вже надокучив, – припускає Володимир Лукич. – Я не знаю, чи ще Губський (Богдан Губський – кандидат у депутати Верховної Ради України по 197-му виборчому округу, – ред.) піде. Наскільки мені відомо, за останньою інформацією, Губський не має йти.

На зауваження «Прочерку», що Богдан Володимирович у коментарі виданню запевняв, що таки йтиме на перевибори, Володимир Лук’янець, сміючись, сказав: «А у вас має бути все!»

– Питайте у Сергія Борисовича (Тулуба – голови Черкаської облдержадміністрації, – ред.). Він учора був у Києві. І, по-моєму, стосовно цих «проблемних» округів. Я відверто скажу: якби Жуковська (Валентина Жуковська – кандидат у депутати Верховної Ради України по 194-му виборчому округу, – ред.) була на 10 років молодшою, вона вже була б депутатом. Так-так, – закивав Володимир Лукич. – Даценко (Леонід Даценко – кандидат у депутати Верховної Ради України по 197-му виборчому округу, – ред.) заховається в маси, його просто не буде видно. Його газети тягнули-тягнули. Що тільки могли, робили, але нічого не виграли. А час закінчувати це.

На переконання пана Лук’янця, кандидат у депутати Верховної Ради України по 194-му виборчому округу Микола Булатецький втрачає шанси.

– Та (Валентина Жуковська – кандидат у депутати Верховної Ради України по 194-му виборчому округу, – ред.) наполегливо чіпляється. Думаю, у них шанси десь так ідуть, – показує жестом, як хитаються ваги, Володимир Лукич.

Також екс-губернатор припускає, що на перевиборах може з’явитися хтось новий.

– Якщо з’явиться хтось із великими грошами, виграє. Якщо залишаться ті, що були, то виграє оцей хлопчина із Монастирища. Ну той, хто виграв, – натякнув на Даценка Володимир Лукич. – По Золотоноші гідних кандидатів немає. Хоча полізуть! Полізуть, Господи! Але там немає серйозних кандидатур.

реклама

Коментарі  

 
0 #18 народ 21.09.2013 14:38
http://tsn.ua/foto/yuschenko-i-saakashvili-obiynyavshis-nogami-pochavili-vinograd-u-gruziyi-312303.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #17 Лукич тёртый калач 20.09.2013 10:56
Провоцирует Тулубяку проявить себя в полный рост, до конца опозориться в глазах обЧествнности, а рейтинг ПРдячих опустить ниже плинтуса.
Януковичу останется только забрать его сторожом в Межигирья, пускай его пощипает немного, а то мы уже утомились листать ему откаты.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #16 Жесть 19.09.2013 12:32
Вроде л*знул Тулубу а вроде и прошелся по нем мол Тулуба выберут потому что он такой хр***вый, так уже всем надоел что избавится хотят от "героя". Типичная шиза политикана, Тулуб пролетит 100% и кум увидит как его подставили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #15 Вася 19.09.2013 09:52
Цитую ВАСИЛЬ МИКОЛЕНКО:
Ох і лизнув Тулуба!!!...
Така доля комсомольців...

Формула счастья
Знает где лизнуть, а где гавкнуть.
Главное что мягко получается, но Тулуб к нежности не привык, ему нравится грубое восхваление,нап ример как у Кузьминского, этот как залижет так залижет, аж брови в слюнях.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #14 федор принципиальный 18.09.2013 21:45
Что наплел,думаю и сам Лукьнец не понял,выборы будут,как всегда,голоса покупаются,люде й будут шантажировать и запугивать,особ енно в сельской местности,а в городе процент будет низкий.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #13 Досвідчений 18.09.2013 21:44
Тулуб пройде в Каневі, а Булатецький в Черкасах...І що там гадати.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #12 ВАСИЛЬ МИКОЛЕНКО 18.09.2013 21:32
Ох і лизнув Тулуба!!!...
Така доля комсомольців...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #11 AK-5 18.09.2013 21:00
Нехай Лукіч змінить прізвище на ГЛОБА, а то його маразми вже не сприймаються.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #10 блазень 18.09.2013 19:14
Те що Миколі івановичу нічого не світить - однозначно ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #9 Loki 18.09.2013 18:44
Шо, аж самим смішно стало?))))"Його газети тягнули-тягнули. Що тільки могли, робили,.." **** ******** ******, * ***!!!)))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100