реклама Делікат

реклама

Треба зупинити покращення життя губернаторів, футболістів і міністрів, необхідно покращити життя простих людей. На цьому наголосив народний депутат Микола Томенко під час свого виступу у парламенті, інформує прес-служба нардепа.

«Я намагався з’ясувати, в чому секрет владної формули покращення життя громадян України. На першому етапі я дійшов висновку, що покращується життя лише членів так званої «сім’ї». На другому етапі додав покращення життя бізнесменів Партії регіонів, на третьому – чиновників, близьких до Януковича. Все одно не виходить, бо є реальні громадяни, життя яких покращується. І я зрозумів, в чому сенс цієї формули: наші олігархи купують футболістів Бразилії або Сербії, хокеїстів – в Росії, віддають за них мільйони доларів, а потім їх роблять громадянами України. Тому так швидко і видаються їм паспорти нових громадян України, бо вони реалізують завдання Президента – покращення життя громадян України вже сьогодні», - сказав Микола Томенко.

В бюджетному процесі Уряд поставив парламент поза законом, зазначив народний депутат.

«Нам не те, що не доповідають, як готується бюджет, нам взагалі не доповідають, що відбувається з його виконанням. А з 1 жовтня більшість місцевих рад бере позики, щоб виплатити заробітні плати бюджетникам за жовтень», - зауважив він.

Він також додав, що, наприклад, в Черкаській міській лікарні навіть зупиняються планові операції з 1 жовтня, бо так «покращилось» життя, що нема за що їх робити.

Читайте також: Стадник: Критичний термін – це місяць

«Натомість Уряд не зробив жодного застереження про «тринькання», або витрачання бюджетних коштів чиновникам. Так, Черкаська ОДА з ініціативи губернатора Сергія Тулуба розпочала ремонт поверху, де живе або працює губернатор. В мене пропозиція до губернаторів і міністрів: якщо ви хочете ремонтувати свої помешкання, то беріть приклад у батьків, які до нового навчального року за свій кошт відремонтували школи, дитячі садочки і будинки культури. Тож майте совість, зберіть свої гроші і за них відремонтуйте будівлю ОДА», - запропонував Микола Томенко.

Він повідомив, що опозиція вимагатиме у п’ятницю заслухати у Верховній Раді звіт Кабінету Міністрів про те, як виконується Державний бюджет на 2013 рік, коли казначейством будуть виплачені заборгованості місцевим громадам і коли у влади будуть гроші на зарплати медикам і освітянам.

реклама

Коментарі  

 
-1 #6 Мурлон 18.09.2013 22:26
Коля перекинь його в іншу штанину і він перестане мулять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 таке 18.09.2013 13:20
...де вже є перукарня, кухня, кімнати для відпочинку... а тепер може ще й сауни будуть, приватні спа-салони чи ще щось...

ахаха зайдіть в гості, хочь подивіться що є, а чого нема, перш ніж таку дурь говорити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 Ліна 18.09.2013 12:18
Так класно, що у нас все добре і більше НІКОГО "не муляє" те, що немає зарплат медикам, що не проводяться операції, бо бюджетні гроші - на ремонті офісу губернатора, де вже є перукарня, кухня, кімнати для відпочинку... а тепер може ще й сауни будуть, приватні спа-салони чи ще щось...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Так таки так 18.09.2013 12:16
Цитую Миколай:
надоел уже этот балабол

І дуже!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Виктор 18.09.2013 12:13
О как Старикова и Бондаренко с Даценко, языком только ....на большее не способны. Точное название - АППАЗИЦИЯ! )))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Миколай 18.09.2013 12:00
надоел уже этот балабол
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100