реклама Делікат

реклама

Затвердженого проекту реконструкції обласного Будинку рад, що в Черкасах, ще немає, як і немає чітко виділеного фінансування під цю реконструкцію. Про це учора на прес-конференції повідомив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб, реагуючи на критику деяких опозиціонерів.

– Затвердженого проекту немає, а є лише напрацювання. Однак, на сьогодні цілеспрямовано ще не витрачено для цієї мети жодної гривні, – зазначив Сергій Тулуб.

Губернатор зазначив, що навіть звик до того, що кожен крок обласної влади супроводжується критикою певних осіб.

– У принципі я їх навіть розумію. Бо десь же їм треба брати інформаційні приводи. Але давайте подивимося, що ж це таке. Я хочу розвіяти чутки. Якщо дивитися, де ми зараз знаходимося, що таке Будинок рад? Тут щодня перебуває до тисячі осіб. Це працівники й відвідувачі. Будівля збудована більше 50 років тому і за цей період не відбувалося жодного ремонту. Тож ця реконструкція була потрібна не один рік. Багато років вже вивчалася ситуація. Це є необхідність, а не чиясь забаганка! – запевнив Сергій Тулуб.

Голова ОДА розповів, що й електромережа не витримує потужностей нового обладнання, і мережі теплопостачання, водопостачання та водовідведення вичерпали свій ресурс, і покрівля, і ліфтове господарство потребують потребують ремонту.

Читайте також: Томенко просить президента зупинити ремонт в Черкаській ОДА

– Питання не в ремонті як такому, а в безпеці людей. Мені дуже прикро, що для тих, хто розводить демагогію, безпека людей це – не головне. Щодо мене особисто, то я підкреслю, що не планую ніяк змінювати свій робочий кабінет і переходити кудись. І ніяких там робіт не буде відбуватися. Мені відомо, що на п’ятому поверсі буде зроблено насамперед ремонт покрівлі і будуть створені нормальні робочі умови для представників різноманітних державних і громадських організацій. Наприклад, там працюватиме департамент економічного розвитку, там буде знаходитись громадські організації, зокрема, «Діти Чорнобиля», а також приміщення для багатьох працівників. А на першому поверсі буде створений умови для комфортного прийому громадян, – запевнив Сергій Тулуб.

Нагадаємо, ремонт владних кабінетів раніше обурював депутатів облради від опозиції. Так, після офіційного звернення деяких із них до влади з інформаційним запитом, обласна влада повідомила, що вартість І черги реконструкції обласного Будинку рад, де розташована обласна рада та облдержадміністрація, становить більше 17 мільйонів гривень. У владі запевнили, що влаштували ремонт через поважний вік будівлі.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Нестор Іванович 11.09.2013 10:11
Задовбав уже цей покращувач.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 василий 10.09.2013 16:56
В интервью на ВИККе один макеевский выкормыш правильно заметил в Черкассах живут д***лы к которым не идут инвесторы а у них в Макеевке дороги автобаны -полироль
Не сказал только у**д донецкий что да*нбасовцы акциз от бензина на дороги в Киеве дерибанят
Поэтому бензин в Израиле 6-80,в США - 8-20,в Египте 2-00
Всех их тв**ей на столбах вдоль Шеченка развесить и тогда и дороги и бензин будут как у людей
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Мирослав П. 10.09.2013 14:18
Тулуб - представник донецької мафії, прийшов висмоктувати соки з нашої області. Найгірший губернаторв Україні, який не поважає людей-трудівників, а обслуговує колег по криміналу :-x .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 СЕЛЯНИН 10.09.2013 12:24
В Чигиринском районе сокращается население А с этим что делается или будет делаться Голова РДА Цисаренко про ставок до второго пришествия ДОПОВИДАТИМЕ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 ирина 10.09.2013 12:07
постотри на больницы,где десятки тысяч людей,в каких условиях проходят амбулаторное лечение!! посмотри на отсутствие медикаментов!! посмотри школы,дет.сады ( где все делается за деньги родителей)и на обласные дороги!!! а не фонтаны да музеи!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100