реклама

реклама

Координатор Ради опозиційних сил Черкащини і невизнаний переможець по канівському округу №197 Леонід Даценко вважає найпершим завданням для себе і опозиції: домогтися, щоб Європейський суд з прав людини розглянув позовні заяви від нього та Миколи Булатецького до 15 грудня, до того, як відбудуться перевибори. Про це Леонід Даценко повідомив сьогодні на прес-конференції.

– Звертатимемося до європейської спільноти з відповідним проханням, бо важливість розгляду наших заяв після перевиборів буде на порядок нижче, – зауважив Леонід Даценко.

При цьому він зазначив, що нині в канівському окрузі, де він балотувався, його команда веде книгу під умовною назвою «Ніхто не забутий, ніщо не забуте».


– Думаю, ця книга буде цікава для історії, для політики, після того, як ми станемо народними депутатами. Бо не можна пробачати злочини, – наголосив Леонід Даценко. – Якщо європейські структури не змусять нашу владу провести чесні вибори, то знову матимемо те, що мали. Наприклад, нині ми отримали відписку з міліції, де повідомляється, що «наразі вживаються заходи щодо забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування кримінального правопорушення». І це через рік після виборів! Це ж знущання. От на Дні міста в Каневі ми бачили голову окружної комісії Максима Онищенка! Він посміхається до людей і говорить, що знову готовий працювати на виборах. Але ж він був одним з головних порушників! І вони не покарані, вони сміються з людей!

Як відомо, ЦВК не змогла встановити результати виборів по округу №197. Під час підрахунку на окрузі відбувались грубі порушення закону, внаслідок яких на сервері ЦВК з’явились сфальсифіковані дані по 18 виборчих комісіях, які суттєво різнились із даними у протоколах із мокрими печатками з цих дільниць.

У результаті було спотворено результат голосування на користь самовисуванця, підтримуваного владою, олігарха Богдана Губського.

Під прикриттям «Беркуту» голова окружкому відвіз до ЦВК сфальшований підсумковий протокол, однак там його не прийняли. Згодом ЦВК оголосила округ  проблемним.

Леонід Даценко, пройшовши всі українські судові інстанції, звернувся із скаргою до Європейського суду з прав людини. До розгляду він надав копії протоколів із мокрими печатками із усіх 146 виборчих дільниць свого округу, та інші матеріали, які підтверджують вкрадену у нього перемогу.

Також скаргу до Європейського суду надавав кандидат по округу №194 Микола Булатецький.

реклама

Коментарі  

 
+2 #10 ирина 24.09.2013 13:15
я шокирована!!! ну разве у нас нет умных и образованых людей?? да есть же!! просто никто( без денег) даже не позволит пикнуть-задавят( в т.ч. любимая милиция,прокура тура и т.п.).Что за страна,у власти-одни у..ды!! только бы себе...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #9 Чукча 24.09.2013 09:55
О объявились, один вымогатель, а второй прышвыдчувач....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #8 выборець з канева 23.09.2013 16:33
А шо там у льонки в его книге про стэгна? процитуйте хто нибудь. Интересно ж его позиция в этом вапросе. В смысле мне галасавать иле нет. Мне например худые стэгна нравятся. Если ему пышные, то я за него галасавать не сагласный! Нужно обозначить пазиции по стэгнам. Шоб все знали! Шоб без обмана! И Европа шобы знала! Он фрицы за Меркель проголосовали. Понятно шо они за пышные стегна. А мы каневчане за какие? Я за худые. Так шо Ленька не ленись обозначь позицию. Хай Прочерк опубликует цитаты из книги Леньки про стэгна. Это важно для ориентации элехтарата.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #7 партизан 23.09.2013 16:23
Цитую межегорье:
Льонька - владелец умов и дум каневчан....


.... и асабливо каневчанок
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 черкаські повії 23.09.2013 16:18
Цитую Канівські повії...:
Льоша ніяк не можем відійти від Врадіївської ходи, скоріш ці вибори і знову зустрінимося в такому ж составі...



И мы мечтаем о встрече с этим затейником. Поделитесь телефончиком
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #5 Канівські повії... 23.09.2013 16:15
Льоша ніяк не можем відійти від Врадіївської ходи, скоріш ці вибори і знову зустрінимося в такому ж составі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 каневский фантомас 23.09.2013 15:39
Льонь, а нашо тє заяви нужні, ти ж вєзде гаваришь шо побеждаешь у любом случае и усех падряд. От 15 декабря і покажешь свою мощ политика и єратичного паєта. Или уже тебя заглотил червь самнения? Га? Скажи правду. Признайся шо заглатил! Ежели ты не смог победу отстоять, то народ может сказать: какой смысл за тебя галасавать. Га? Пиши книжки, чаго ж ти у палитику палез? Га?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 межегорье 23.09.2013 15:27
Льонька - владелец умов и дум каневчан....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 партизан 23.09.2013 15:20
... його команда веде книгу під умовною назвою «Ніхто не забутий, ніщо не забуте».


Ну якщо це буде еротична книга про незабутні жіночі стегна,які льоня так любить змальовувати у своїх книгах, то хай буде така книга. Будем читать... А добре аби він став парламентарем, у ВР скільки розкішних жіночих стегон для змалювання!!!!! !!!!! Льоню у ДЕПУТАТИ!!!!!!! !!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Канівські дівки... 23.09.2013 15:18
успіхів тобі Льоша...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100