реклама Делікат

Сьогодні народний депутат України член фракції «УДАР», перший заступник голови парламентського комітету з питань європейської інтеграції Ірина Геращенко з робочою поїздкою перебуватиме у Черкасах і відкриє громадську приймальню за новою адресою Благовісна, 170 (біля ЦНАПу).

Прийом громадян Ірина Геращенко проведе з 16.00 до 17.00. Про це інформує прес-служба ПП «УДАР».

Також Ірина Геращенко планує зустрітися зі студентами Східно-Європейського та Черкаського державного технічного університету, а також візьме участь у акції ІСП «Вуличні університети».

Нагадаємо, раніше громадська приймальня нардепа знаходилась за адресою м. Черкаси, вул. Чехова, 53 оф. 215. Проте, як повідомив у коментарі «Прочерку» голова Черкаської обласної організації партії «УДАР» Віталій Іляшенко, нове приміщення під приймальню було надане Черкаською міською радою на пільгових умовах згідно законодавства про статус нардепів.

За старою адресою залишаться офіси обласної та міської організацій партії.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 незнайка 26.09.2013 14:16
Почему старый офис перестал нравиться?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Бу-га-га-га 26.09.2013 13:50
Клоуни не має за що вкусити Кличка, то починаєте говорити про те, що й самі не знаєти про що. Ви краще б запитали у ПАКРАЩУВАЧІВ, чому на державних підприємствах не виплачують працівникам заробітну плату, а також вчителям міста виплачують із затримкою..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Борги 26.09.2013 13:30
На запитання журналістів, яка загальна сума заборгованості перед активістами, присутній на прес-конференції екс-керівник виборчого штабу “УДАРу” на 194 окрузі Олександр Безпрозванний зазначив, що в них немає загальної цифри.
“Важко говорити про загальну суму по Україні, тут все залежить від кількості людей. По Черкаській області — це 1,2 млн грн. та понад 2 тисячі людей. Наприклад, у Кіровоградській області — 1 млн грн”, — сказав О.Безпрозванний.
Активісти підготували та передали звернення до Віталія Кличка. http://www.unn.com.ua/uk/news/1253798-eks-kerivniki-viborchikh-shtabiv-udaru-vimagayut-povernuti-milyonni-borgi
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100