реклама Делікат

Учора почесний президент ПАТ «Азот», імовірний кандидат на перевиборах по 194 в. о. Валентина Жуковська на своїй сторінці у «Фейсбук» оприлюднила фото з акції «Вуличний євроуніверситет». На кількох з них видно, як на заході виступає народний депутат, куратор Черкаської області у Верховній Раді Ірина Геращенко.


Світлини викликали бурхливу реакцію з боку користувачів соціальної мережі «Фейсбук». Зокрема, на фото звернув увагу співзасновник інтернет-ресурсу «Кропива», що неодноразово вдавався до критики партії «УДАР», Ярослав Нищик.

«Нардеп від «УДАРу» Ірина Геращенко працює по округу Миколи Булатецького спільно з його конкуренткою Жуковською. «УДАР» показує рівень чи відсутність дисципліни? Приймаються всі варіанти», – зазначає на своїй сторінці у «Фейсбук» журналіст.

Під його постом розгорнулася дискусія. Дехто почав іронізувати, що це «провокація».

«Це все провокація. Геращенко виступала – і тут позаду неї вибігла і стала в кадр Валентина Жуковська», – пожартував очільник обласної «Свободи» Юрій Ботнар.

«Мені так всі й казали. Жуковська говорила неправду проти Миколи Івановича, а Геращенок вирвала мікрофон і агітувала за справжнього переможця», – підтримав жарт Боднара Ярослав Нищик.

Сама ж почесний президент ПАТ «Азот» Валенина Жуковська на своїй сторінці у «Фейсбук» не акцентує увагу на приїзді Ірини Геращенко, зазначаючи її лише в загальному переліку гостей акції.


«До нас завітали представники Iнституту cвітової політики, Перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції Ірина Геращенко, а також дипломати з Швеції та Словаччини», – згадує у своєму пості нардепа Валентина Борисівна.

Натомість вона наголошує на заходах, які буди проведені цього дня, а саме – виставці карикатур, що ілюструють життя в Україні та ЄС і символічній висадці алеї калини.

Не приховують участі Ірини Геращенко в заході опонентки Булатецького і в самому «УДАРі». Зокрема, у своїму прес-релізі ті зазначають, що «під час просвітницької акції «Вуличні євроуніверситети» Ірина Геращенко заявила, що «євроінтеграція неможлива без консолідації зусиль різних політичних сил та вдосконалення законодавства».

Фото з «Фейсбуку» Валентини Жуковської

реклама

Коментарі  

 
+4 #11 блазень 28.09.2013 00:32
Ізмєна!-Вскричал Мальчиш-Кибальчиш :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #10 блазень 28.09.2013 00:14
Трєпєщуть! Дуже цікаво буде постежити за діями Миколи Івановіча в час передвиборчої кумпанії))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #9 Бувалий 27.09.2013 15:14
Нищик здається вже у свободі підпрацьовує, то виходить, що він і Ботнар - це вже опоненти до УДАРа? А як же єдність опозиційних сил та домовленість про взаємопідримку.

Ну ... ну, здається партнери після приходу туди Нищика стають опонентами, цікаво, а що на це скаже вище керівництво партії "Свобода"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 Дохтур 27.09.2013 15:08
Явно у апазицианеров параноя. Шо за мода сразу заганять людей в политическое стойло? Здоровые проекты и идеи не имеют политокраски. А может когда-то они где-то просто зажигали вместе и подружились?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Прихильник 27.09.2013 15:04
А цей Нищик - це хто?Відомий політик , політолог, аналітик?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #6 Прихильник 27.09.2013 15:01
Хто такий Нищик?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #5 Думаючий 27.09.2013 14:59
нищик - сильний опонент :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 Прихильник 27.09.2013 14:57
А опоненты, це Нищик?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Клізма 27.09.2013 14:52
Ж........а показує нардепу, що дітки намалювали, тому що за час "перебування" на Черкащині сама нічого не зробила...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 незнайка 27.09.2013 14:40
Осталось только Пачесной призиденше перевести ПО АЗОТ на привозной по железной дороге сжиженный газ Населению для бытовых нужд из госбюджета оплачиваемого сжиженого газа впаривать не нужно Еще не всю крысу выплюнули с кровью Черкассы уже давно не ГОРОД БОЛЬШОЙ ХИМИИ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100